Schemaläggare

Schemaläggare

100% vikariat som schemaläggare på gymnasieskolan samt Vuxenutbildningen. Du kommer att lägga schema på våra olika verksamheter med stöd av två verksamhetsförtrogna medarbetare.

Kvalifikationer
Vara kunnig inom samt ha erfarenhet av schemaprogrammet NovaSchem.

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/ Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693. Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Peter Magnusson
Telefon 0733298083
Område Eslöv
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025. Gymnasie- och Vuxenutbildning ansvarar för utbildning på olika nivåer. Förvaltningen är indelad i två verksamheter - en för gymnasieskola och gymnasiesärskola och en för vuxenutbildning, Yrkeshögskola (tidigare KY) och svenska för invandrare, SFI.