Kommunvägledare

Kommunvägledare

Till Eslövs kommuns Kontaktcenter söker vi nu en ny medarbetare till gänget. I kommunvägledarens arbetsuppgifter ingår alla delar av Kontaktcenters serviceverksamhet såsom telefoni, besök och vägledning i många och väldigt skiftande frågor. Arbetsuppgifterna är mycket varierande, du vet aldrig vad personen i nästa samtal vill eller behöver. Du blir på många sätt Eslövs ansikte utåt eftersom samtalet med dig och det bemötande du har kan vara första intrycket för den som kontaktar Eslövs kommun. Uppdraget kräver stor flexibilitet och kapacitet i utförandet av arbetsuppgifterna och att jobba lösningsfokuserat är en förutsättning för att lyckas. Kontaktcenters uppdrag utvecklas hela tiden och till stor del efter medborgarnas behov, i nära samarbete med kommunens verksamheter. Du ska vilja arbeta i en miljö med kontinuerlig utveckling och förändring. Du kommer också att ha som uppgift att besöka verksamheter och tala inför grupp om Kontaktcenter, statistik och liknande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en genuin servicekänsla och som tar dig an varje möte med energi, engagemang och ett utmärkt bemötande. Som person är du lösningsfokuserad och har en positiv attityd. Du kan jobba i högt tempo, är ansvarstagande och lämnar inget åt slumpen. Du har god samarbetsförmåga och har lätt för att lära dig nya områden. Du har minst gymnasiekompetens. Du har mycket god datorvana och vana att arbeta i systemverktyg samt goda kunskaper i Officepaketet och informationssökning på Internet. Du har erfarenhet av arbete i kundtjänst eller liknande och är van att möta människor. Erfarenhet av att ha arbetat med sociala medier är meriterande. Erfarenhet från offentlig verksamhet är meriterande. Du talar och skriver svenska obehindrat. Du talar och förstår engelska så att du kan hålla ett flytande samtal. Kunskaper i andra språk är meriterande. Givetvis är du mycket samhällsintresserad och nyfiken på vad som händer i kommunen du jobbar i.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29. Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

mån-fre 07.45-16.30
Mer info
Kontaktperson Sara Andersson
Telefon 0413-62355
Område Eslöv
Yrkesroll Offentlig Förvaltning, Kommunal administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun. Välkommen att bli en av oss! Serviceförvaltningen arbetar på uppdrag av övriga förvaltningar i Eslövs kommun, inom fastighetsservice och projekt, IT, måltid och städ. Här finns också den egna administrationen och kommunens Kontaktcenter.