Förskollärare till våra mångkulturella förskolor

Förskollärare till våra mångkulturella förskolor

Vill du ha ett utvecklande arbete med glädje, nyfikenhet och möjlighet att göra skillnad? Då är område Öster rätt ställe för dig. Med genomtänkta systematiska kvalitetsprocesser arbetar vi för att bibehålla hög kvalitet och likvärdighet med barnet i fokus. Pedagogiken bygger på Reggio Emilias filosofi och tar sin utgångspunkt i barns erfarenheter och kunskaper. Vi satsar på ett kollegialt lärande och professionshandledning även mellan förskolorna. Ett av förskolornas mål är att jobba in barnkonventionen så alla beslut tas utifrån ett barnrättsperspektiv. Utöver detta arbetar vi med: - FoU-program om flerstämmig undervisning i förskolan - ICDP - Läslyftet - Läs, skriv och språkutvecklare Vi lägger stor vikt vid föräldrasamverkan, då vi ser att det är positivt för våra barn. Du erbjuds ett tillåtande arbetsklimat där du i vardagen får möjlighet att utmanas samtidigt som du får ett gott stöd av kollegor, ledning, ateljérista, pedagogista, specialpedagog och psykologer. Eslövs kommun erbjuder alla våra anställda arbetskläder för uteverksamhet samt en egen iPad till dokumentation m.m. Eslövs kommun satsar även mycket på personalen i förskolan genom att erbjuda olika kompetensutvecklingar. Du erbjuds stora möjligheter att utvecklas hos oss!

Kvalifikationer
Nu söker vi dig som är legitimerad förskollärare med goda kunskaper i IKT och dokumentation. För oss är det viktigt att du vill vara medforskare med barnen som ska rustas med massor av erfarenheter utifrån deras nyfikenhet. Du är engagerad, nyskapande och ser allas lika värde i dina kontakter med barn, kollegor och föräldrar. Som person är du lyhörd med god förmåga att se och anpassa verksamheten utifrån varje barns individuella behov och förutsättningar, både enskilt och i gruppen. Tillsammans med dina kollegor och barnen arbetar du för en hållbar utveckling, där normer och värden ständigt är i fokus. Du främjar och försvarar lika möjligheter och bygger mångkulturella team.

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/ Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693. Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.
Mer info
Kontaktperson Eva Flensburg
Telefon 0413-624 44
Område Eslöv
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025. Östers rektorsområde består av två förskolor. Båda förskolorna har barn från många olika kulturer och vi arbetar aktivt med hälsa och livsstil samt fokuserar på språk. Vi lägger även stor vikt vid vårt värdegrundsarbete - bemötande.