Fastighetschef

Fastighetschef

På Eslövs Bostads AB arbetar vi efter värdeorden Framåtanda, Respekt, Ansvar och Målmedvetenhet. Vi har höga ambitioner för framtiden och vill träffa dig som drivs av att arbeta resultatorienterat och som vill vara med att utveckla och förvalta och vårt fastighetsbestånd. Vi söker en erfaren och kommunikativ ledare som ser medarbetarna som den viktigaste tillgången.

Om tjänsten

Eslöv är en spännande tillväxtort och Ebo ett framåtsträvande företag som gillar utveckling. Som Fastighetschef hos oss har du det övergripande ansvaret för både fastighetsförvaltningen och byggavdelningen och du har direkt personalansvar för elva personer. Vi jobbar mycket med omvärldsbevakning och nätverkande och du sitter med i ledningsgruppen tillsammans med VD, ekonomichef, samt chef fastighetsutveckling. Några andra arbetsuppgifter är:
 • Upprätta övergripande budget och delmål för avdelningarna
 • Övergripande ansvar för underhållsplanering
 • Övergripande ansvar för våra byggprojekt
 • Utvärdera, analysera, planera åtgärder och uppföljning av NKI
Vem är du?

För att trivas och fungera bra i rollen ser vi att du är en strukturerad och resultatinriktad person, som har förmågan att planera och organisera ditt arbete väl. Du är analytisk och löser problem utan att missa de långsiktiga strategierna. Vidare är du bekväm i ledarrollen, där du är initiativrik, samt får användning av din goda kommunikativa förmåga och sociala kompetens.

Din profil

Då du kommer att ha en ledande roll inom förvaltning samt bygg, letar vi efter en erfaren person med följande kvalifikationer:
 • Flerårig erfarenhet av förvaltning
 • Flerårig erfarenhet av att leda tjänstemän
 • God svenska i tal och skrift
 • Förståelse för förutsättningar i ett kommunalt bolag, exempelvis LOU
 • Körkort för personbil
Utöver vad som nämns ovan är följande kompetenser meriterade:
 • Utbildning på högskola/universitet inom bygg- och fastighet
 • Bred erfarenhet från fastighetsbranschen, i synnerhet från bostadssidan
 • Kunskap inom bygg
Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Fastighetschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Eslövs Bostads AB med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2020-01-19.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annika Loberg på 0709-895013.

Välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eslövs Bostads AB, ebo, är ett bostadsföretag som äger, förvaltar och utvecklar knappt 2 100 bostäder i Eslövs kommun. Vi erbjuder ett tryggt boende med god standard och hög service. Våra fastigheter finns i kommunens alla tätorter. Vår strävan är att kunna erbjuda ett boende med valfrihet för alla. Samtliga bostäder erbjuds med hyresrätt.