Säljare / installatör i ESLÖV

Säljare / installatör i ESLÖV

Just nu söker vi dig som tycker om att sälja, är positiv och har lätt för att prata med kunder. Du är flexibel och är inställd på att arbeta vissa lördagar.
Du är inte rädd för teknik, är nyfiken och tycker om att lära dig.

Arbetsuppgifter:

I det dagliga arbetet ingår det att sälja/beställa varor, öppna & stänga butiken, exponering av produkter, städa, plocka upp varor och inventera m.m. Utöver det utför vi installationer och tjänster av olika slag, exempelvis utkörning samt installation av vitvaror. Även lättare elarbeten kan förekomma.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

- Butiksförsäljning samt kassavana.
- Leverans och installation av vitvaror samt enklare elarbeten.

Vår filosofi är att om personalen mår bra kommer företaget att gå bra. Vi vill precis som du trivas på jobbet och ha kul. Därför eftersöker vi dej som tycker om att skratta och har en vilja att lösa problem.

Behovet gäller en heltidtjänst men vi är öppna för förslag.

Känner du inte igen dig men tror att du har något att erbjuda oss är du varmt välkommen att ansöka ändå. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Carin Tang
Email Mejla Carin Tang
Område Eslöv
Yrkesroll Försäljning, Butik, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.elon.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"ELon Group är ett ledande företag för den frivilliga fackhandeln med fokus på vitvaror. I koncernen finns butikskedjan ELON med cirka 300 butiker över hela Sverige.
"