Butiksansvarig i ridsportbutik

Butiksansvarig i ridsportbutik

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av att leda och driva en butik och dessutom ett gediget intresse för häst.

Arbetet består i att delta och leda i det dagliga arbetet i ridsportbutik, schemaläggning, koordinera försäljning i butik resp. webbshop, att planera försäljning och marknadsföring tillsammans med inköpsansvarig.

Du är en driven människa med klara mål. Du har ett stort ordningssinne och har lätt för att organisera, samarbeta och leda arbetet i butiken. Du har också en positiv anda och är mycket serviceinriktad. Du strävar efter att fortsätta utveckla butiken framåt och växa tillsammans tillsammans med dina medarbetare.

Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Patrik Fredricsson
Telefon 0413-605 56
Email Mejla Patrik Fredricsson
Område Eslöv
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.djurgardensridsport.com/
Sista ansökningsdag 7 jan 2020 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Djurgårdens Ridsport
& Stängsel AB
startade 1986 och har sedan dess utvecklats från en ren stängselbutik till det vi är idag. Idag har vi ett väl beprövat sortiment till häst och ryttare, foder och fodertillskott från de stora leverantörerna, dessutom har vi en starkt växande webbshop. Vårt stängselsortiment har i dag växt till ett av marknadens ledande, förutom rådgivning och att sälja stängselprodukter, monterar vi genom Djurgårdens Stängselmontage även stängsel. Vår strävan är att ha den lilla butikens service, men den stora butikens utbud.

Genom praktiskt användande har vi byggt upp en stor kunskapsbank som vi gärna delar med oss av till våra kunder, och så älskar vi att ge en riktigt bra service!