Fordonselektriker

Fordonselektriker

DISAB Vacuum Technology AB söker ytterligare en fordonselektriker till sin monteringsanläggning i Eslöv. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter

Som fordonselektriker arbetar du med el-monteringen på våra fordon som innefattar att utifrån kundspecifikation och funktionskrav installera elektrisk utrustning.

Arbetet kan innebära allt ifrån att lägga i kabelmattor i chassin och hytter till att installera vakuumlastarens manöversystem, givare och annan utrustning exempelvis arbetsbelysningar, kamerasystem m.m.

Arbetet är förlagt på dagtid

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har Fordonselektrisk utbildning eller god erfarenhet av fordonselektronik avseende lastbilar. Det är meriterande om du har kunskap i fordonsmekanik, samt hydraulik och pneumatik.

Du som söker tjänsten är noggrann, stresstålig och lättlärd. Du har vana av att arbeta i ett högt tempo med snabba förändringar vilket ställer krav på att du kan arbeta självständigt samt prioritera och organisera ditt arbete.

Vidare så behärskar du att läsa och förstå el scheman och det är ett plus om du har ett genuint intresse av fordon och teknik.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, intresserad, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.

Information och kontakt

Ansök gärna direkt, då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information kontakta Sebastian på 0417-77 99 83

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Sebastian Siversson
Telefon 0417-779983
Område Eslöv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1976 har DISAB utvecklat och designat marknadens ledande utrustning och system som använder vakuumteknik för att suga upp och transportera smuts, damm och annat material.

Vi tillhandahåller våra kunder och partners med innovativa produkter och tjänster. Vi ställer de rätta frågorna och utforskar varje möjlighet för att kunna erbjuda den bästa lösningen för varje uppdrag. DISAB Vacuum Technology AB är ISO 9001:2015 certifierad.