Om tjänsten

Till DISAB Vacuum Technology AB söker vi nu en konstruktör som kan bidra i arbetet med att bygga världsledande vakuumlastare. DISAB tillhör lastbilsbranschens mest avancerade påbyggare och arbetar med mekaniska, elektriska och hydrauliska installationer. Produktutveckling, produktion och försäljning är baserad i Eslöv och härifrån sker leveranser till större delen av världen. DISAB Vacuum Technology AB kan erbjuda varierande och utvecklande arbetsuppgifter samt en bra arbetsgemenskap.

Du kommer att arbeta med orderkonstruktion och produktutveckling av vakuumlastare. Merparten av maskinerna byggs kundanpassade och du deltar i arbetet att ta fram konstruktionslösningar och ritningsunderlag för tillverkning. Vidare kommer du från tid till annan att medverka i projekt som är kopplade till strategisk och långsiktig produktutveckling.

Din profil

Du har en adekvat teknisk utbildning, antingen inom maskinteknik eller elektronik. Då arbetsuppgifterna kan vara mycket varierande värdesätter vi en bred tekniskt kompetens och att du stimuleras samt drivs av att lära dig nya saker. Allmän kännedom om lastbilar och intresse av tyngre fordon är meriterande.

Som person är du flexibel, produktiv, lösningsorienterad och gillar snabba beslut. Vidare ser vi gärna att du är även lyhörd och kommunikativ i relation till såväl verkstad som kunder.

Ansökan

Vi intervjuar och presenterar löpande kandidater till DISAB Vacuum Technology och ser därför att du snarast skickar in en ansökan till oss på Arena Personal komplett med personligt brev och CV. Frågor om tjänsten besvaras av Oscar Mårtensson.
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 31 dec (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För mer information om Disab Vacuum Technology AB se deras hemsida www.disab.com