Svagströmstekniker till Eslöv Prenad

Svagströmstekniker till Eslöv Prenad

Är du en serviceinriktad svagströmstekniker som gillar ordning och reda? På Prenad är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en ny kollega till Prenad i Eslöv. Är du redo för nästa utmaning? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som svagströmstekniker på Prenad arbetar du självständigt med att installera tele- och säkerhetslösningar hos våra kunder. Om du tycker om att arbeta med modern teknik och ge god service är det här en tjänst för dig. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och installera säkerhetslösningar åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Installation av inbrottslarm, passerkontroll, brandlarm och CCTV
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
  • Dokumentation i olika IT-system
  • Datanätverk
Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet på Bravida Eslöv. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Prenad Eslöv har avdelningar inom el, vs och säkerhet. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat med el i någon form under ett par år samt har en utbildning inom el eller teknik. Meriterande om man tidigare arbetat med driftsättning/slutkontroll av brandlarm, inbrottslarm, övervaknings kameror samt passage anläggningar. Då vi arbetar med säkerhetsanläggningar kommer utdrag ur polisregistret krävas. B-körkort är ett krav. Goda IT-kunskaper är en förutsättning för att lyckas i rollen, då vi arbetar med flera olika säkerhetsprodukter och Microsoft Office.

Du som person är noggrann, flexibel, självgående och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus.

För att trivas och lyckas på Prenad behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Prenad jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Prenad till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Prenad gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Prenad eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Prenad

Prenad är en del av Bravida, som är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med högteknologiska produkter och säkerhetslösningar. Du får arbeta med varierade arbetsuppgifter tillsammans med ett gott team med hög servicekänsla. Prenad är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Här är du en i gänget. På Prenad jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Prenad får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 28 februari 2019.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 28 feb (8 dagar kvar)
Visa var