Elektriker till Eslöv/Hörby/Höör Prenad

Elektriker till Eslöv/Hörby/Höör Prenad

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Prenad är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi erfarna elektriker till vår avdelning i Eslöv/Höör/Hörby för både arbete inom service och entreprenad. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Prenad i Eslöv/Hörby/Höör söker nu elektriker för arbete inom entreprenad eller service. Tjänsten innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra service- eller entreprenaduppdrag och övrigt driftunderhåll åt Prenads kunder. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Våra kunder är idag såväl industrin som privatpersoner och vi vill att du som söker har flera års erfarenhet i yrket. Arbetsuppgifter innebär:
  • Ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter
  • Rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten.
  • Att vara delaktig i Prenads förbättringsarbeten
Tjänsten som elektriker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med duktiga elektriker och samtidigt ha kul på jobbet.

Prenad Eslöv har avdelningar inom el, vs och säkerhet. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad elektriker och har flera års erfarenhet från yrket, fördelaktigt inom service eller entreprenad. Om du skall arbeta med inriktningen service är det viktigt att du har bred kompetens inom felsökning och förebyggande arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av passage/säkerhet eller industri. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att trivas och lyckas på Prenad behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Prenad jobbar vi i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Prenad till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Prenad gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
På Prenad eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Prenad

Prenad är en del av Bravida, som är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 28 februari 2019.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 28 feb (6 dagar kvar)
Visa var