Säljare till ledande företag inom hem och kök

Säljare till ledande företag inom hem och kök

Om tjänsten
Som Junior Key Account Manager på Schou kommer du vara en del av ett professionellt och säljfokuserat team om 5 personer. I nära samarbete med en erfaren KAM kommer du vara medansvarig för några av de svenska nyckelkunderna inom området Home&Kitchen.
Du förväntas genom ett fokuserat och tätt samarbete med kunder och kollegor att säkerställa tillväxt, där relationsskapande är av största vikt.
På Schou kan du förvänta dig en varierad vardag med goda utvecklingsmöjligheter, man löser arbetsuppgifter seriöst och professionellt, men det finns samtidigt utrymme för att ha roligt tillsammans och fira framgångar.

I din roll som Junior Key Account Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Skapa handlingsplaner för dina kunder
  • Säljmöten och förhandling
  • Skapa erbjudanden och säljupplägg
  • Analysera och följa upp försäljning
  • Budgetansvar
Tjänsten som Junior Key Account Manager är ett konsultuppdrag med stor chans för övertag till kund. Kontoret är baserat i Eslöv.


Om dig

Vi söker dig med en stark försäljningsprofil och en tydlig förståelse för affärsmannaskap. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av produkt- och konceptförsäljning mot detaljhandel med goda resultat. Du förstår vikten av att skapa långsiktiga och nära kundrelationer och kan rådgöra kunder på en professionell nivå i en bransch där konkurrensen är hård.
Vi tror att din kommunikativa förmåga avspeglar sig i vardagen, där du genom ett gott och positivt förhållningssätt motiverar både kunder och kollegor. För att lyckas i rollen och du goda IT-kunskaper och behärskar Excel på en mycket god nivå.

Som person är du driven och självgående, du är en resultatorienterad lagspelare som motiveras av att skapa framgång för och med dina kunder. Du arbetar strukturerat och målinriktat med dina arbetsuppgifter, du har kontroll på detaljer och ser till att hålla deadlines.

Viktigt för tjänsten är:
  • Driven personlighet
  • Goda IT-kunskaper
  • Erfarenhet av försäljning
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Om Schou

Schou är Nordens största leverantör av icke-livsmedelsprodukter. Sortimentet är mycket brett och spänner över kategorierna Hem &Hårdvara, Trädgårdsmöbler, Trädgård &Grill, Auto &Cykel och Verktyg &Maskiner. Huvudkontoret ligger i ljusa och vänliga lokaler i Kolding tillsammans med 3000 m2 showroom, och det finns mer än 80 000 m2 lager. Schou har ett inköpskontor i Kina och försäljningskontor i Norge, Sverige, Finland och Tyskland och har även en betydande export till många olika europeiska länder. Läs mer på www.schou.com

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Key Account Manager, försäljning, B2B, Schou, Eslöv, Skåne Adecco
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.