Engagerad Teamledare till glasindustri i Eslöv

Engagerad Teamledare till glasindustri i Eslöv

Om tjänsten
Som Teamledare är din roll att leda och fördela arbetet på ett mindre antal processer och för ett mindre skiftteam. Tillsammans med medarbetarna inom ditt område säkerställer du en effektiv och kvalitetssäkrad process. Som teamledare arbetar du tillsammans med Skiftledare och Produktions-chef för att säkerställa resurser, utbildning och personalhantering på processen. Arbetsuppgifterna är omväxlande och det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Då vår kund arbetar med WCM- konceptet är det en förutsättning att du aktivt deltar i olika förbättringsprojekt för att bidra till företagets utveckling.

I din roll som Teamledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Informations nav till ditt team och från ditt team till organisationen
  • Daglig uppföljning och support för att vi ska nå våra produktionsmål
  • Hantera avvikelser och ta beslut
Tjänsten som Teamledare är ett konsultuppdrag med start omgående. Arbetstid är förlagd till skiftgång och du rapporterar till Skiftledare och Områdeschefen.

Om dig
Vi söker dig med teknisk bakgrund och intresse, samt en god processförståelse. Innovation och automatisering är huvudingredienser i vår kunds långsiktiga strategi varför vi lägger stor vikt vid teknisk kompetens, men också personlig drivkraft och engagemang. Tempot kan ibland bli högt och uppgifterna många, så det är en förutsättning att du kan arbeta självständigt under ansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap inom tillverkningsindustrin sedan tidigare.

Du kommer att genomgå ett utvecklingsprogram för att lära och utvecklas i arbetet. Som teamledare har du inget formellt personalansvar men rollen innebär samordning av skiftlaget och det är därför viktigt att du har erfarenhet och/eller fallenhet för att leda, utbilda och delegera.

Vidare ser vi de personliga egenskaperna, vilja och fallenhet för att leda av högsta vikt. Du är orädd, tydlig, kommunikativ och ser problem som en utmaning. Nyfikenhet och ifrågasättande ser du som två självklara egenskaper i yrkeslivet. Du känner dig bekväm med att fatta beslut och leda andra.

Viktigt för tjänsten är:
  • Teknisk bakgrund
  • Tidigare erfarenhet inom tillverkningsindustrin
  • Gärna tidigare erfarenhet inom ledarskap
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teamledare, Industri, Produktion, Glasindustri, Eslöv, Adecco, Malmö, Skift, Tillverkningsindustrin, Ledarskap, Ledare
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 juli 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.