Disab AB söker en Internationell Teknisk Säljare

Disab AB söker en Internationell Teknisk Säljare

Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av fasta och mobila vakuumsystem för hantering av damm och transport eller återvinning av materialspill i processen. Produkterna är utvecklade genom många års erfarenhet av stofthantering och ofta i ett nära samarbete med våra kunder.

Vi erbjuder helhetslösningar av både stationära och mobila vakumsystem såsom Vakuumaggregat, Filteravskiljare, Föravskiljare (exempelvis vid återvinning av dyrbar råvara eller deponi), Rörsystem (vid fast installation) och tillhörande Städutrustning.

DISAB VAKUUMLASTARE finns i olika modeller för montering på lastbil eller trailer och löser alla slags avfalls- och materialhanteringsproblem med sin oöverträffade flexibilitet, 90% vakuum och effekt upp till 200 kW. Dessa enheter kan levereras med en mängd olika tillvalsfunktioner för att tillgodose specifika kundönskemål och behov av specialanpassning.

Vi är ledande i Norden och har sedan 1995 levererat ett stort antal maskiner och kompletta system på marknader både i Sverige och internationellt.
Målgruppen för detta område är industrier dess entreprenörer.

Du har ett starkt affärsintresse och en utåtriktad läggning med förmåga att skapa relationer och sätta fokus på att bygga planer för att utveckla nya och befintliga kunder på marknader i en internationell miljö. Detta gör du direkt mot kund, alternativt tillsammans med den lokala representanten. En stor del i rollen är att driva och utveckla våra representanter globalt.

Eftersom arbetet är självständigt är det viktigt att du är drivande och kan ta egna initiativ samt har förmågan att själv se lösningar och utvecklingsmöjligheter.

Det är också viktigt att du kan arbeta mot bestämda mål, såväl i team som självständigt. Du är resultatinriktad, flexibel och har ett stort engagemang.

Vi prioriterar följande erfarenheter och egenskaper:
  • Förmåga att finna nya affärer/kunder.
  • Erfarenhet av försäljning mot industrin gärna lösningsorienterad försäljning.
  • Relativt stor teknisk förståelse och framförallt intresse.
  • Erfarenhet av att göra affärer internationellt.
  • Erfarenhet av förhandling och ekonomisk argumentation samt av att sluta avtal. Dokumenterat goda försäljningsresultat genom affärsutveckling och uppföljning.
  • God PC-vana.
  • Behärskar engelska och tyska i tal och skrift. Meriterande är även spanska och andra språk.
Vi erbjuder ett mycket spännande arbete i en företagsgrupp med stor potential såväl internationellt som i Sverige. DISAB gruppen kan erbjuda dig 40 års erfarenhet av marknadens bredaste produktprogram med hög teknisk kompetens. Lokal närvaro.

I denna rekrytering samarbetar vi med Addsell Rekrytering. För mer information, vänligen kontakta Martin Nyberg på tel, 0705-10 90 01.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DISAB utvecklar och tillverkar ett heltäckande sortiment produkter i världsklass, i vilka vakuumteknik utnyttjas för att lösa de mest skiftande materialhanteringsproblem. DISAB grundades för 35 år sedan och har under åren byggt upp en unik expertkompetens inom vakuumtekniken och dess tillämpning inom industrin, främst för hantering av vått och torrt materialspill, rengöring, dammuppsamling samt återvinning av värdefullt material. Produkternaa används inom många branscher där dessa tillämpningar är en ständig utmaning. Samtliga produkter stöds av vårt DISAB SERVICE SOLUTIONS, som inkluderar såväl reservdelar och tillbehör som utbildning, service och support. DISAB-koncernen erbjuder kostnadseffektiva lösningar för företag vars produktionsprocess omfattar hantering av våta eller torra materialspill. Vår utrustning används överallt för industriell renhållning, transport och återvinning av materialspill, samt för att skapa säkrare och hälsosammare arbetsmiljö. Vårt uppdrag är att skapa bättre och säkrare industrimiljöer på ett effektivt sett i samarbete med våra användare.

Disab.se