Reservdelsman

Reservdelsman

AD Butik Eslöv har lämnat ett fint 2020 bakom sig och ska nu stärka laget ytterligare inför ett fortsatt framgångsrikt 2021. Vi söker nu en reservdelsman / butikssäljare som har ett brinnande intresse för fordon och teknik. Kunskap om bilens uppbyggnad och komponenter är såklart en fördel i jobbet med reservdelar.

Som reservdelsman arbetar du nära våra kunder och agerar problemlösare. Vi strävar efter att ha den bästa servicen våra kunder kan hitta och därför är det viktigt att du som jobbar hos oss känner det som naturligt att ta ansvar i ditt arbete och gillar att arbeta för att lösa problem under dagar som inte är den andra lik.

Du kommer få möjlighet att jobba i en serviceinriktad miljö med trevliga kollegor i ett sammansvetsat team. Arbetet består av allt från att hjälpa kunder över disk och i telefon, plocka order och köra ut delar med budbil till olika typer av förbättringsarbete i butiken.

Vi söker dig som gillar att jobba. Som ser sig vara ansvarstagande, ärlig och flexibel i sitt sätt att ta sig an en uppgift eller en utmaning. Du pratar och skriver bra svenska, kan förstå och göra dig förstådd på engelska samt har B körkort och god datorvana.

Tidigare erfarenhet från fordonsbranschen samt kunskap kring bilens funktion och komponenter är meriterande.

Skicka CV och personligt brev via länken nedan. Vi anställer löpande.
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://adbildelar.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)