Underhållsingenjör till Sydvatten i Eslöv!

Underhållsingenjör till Sydvatten i Eslöv!

Är du nyexaminerad ingenjör alternativt i början av din karriär, eller har du arbetat ett tag och är på jakt efter nya utmaningar? Drivs du av en bred roll och varierande arbetsuppgifter med möjlighet att ta egna initiativ och axla stort ansvar? Då kanske det är dig vi söker till rollen som underhållsingenjör mer inriktning på projektledning! På Sydvatten får du möjligheten at ta stort ansvar och driva projekt från start till slut. Låter detta som en utmaning för dig? Då vill vi gärna läsa din ansökan, skicka in den redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sydvattens räkning en underhållsingenjör till Ringsjöverket i Eslöv. Tjänsten innefattar att självständigt planera och ansvara för genomförandet av underhållsarbeten vid Ringsjöverkets tekniska anläggningar och samtidigt genomföra förstudier och utredningar inför kommande projekt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdrag på heltid som kommer att sträcka sig 6 månader initialt. Företaget ser väldigt långsiktigt på denna tjänst, och för rätt person finns det möjlighet att bli förlängd på uppdraget, med ambitionen att på sikt bli överrekryterad till Sydvatten, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som underhållsingenjör på Sydvatten ansvarar du för genomförandet av underhållsarbeten vid Ringsjöverkets tekniska anläggningar och fastigheter (verk och yttre anläggningar) samtidigt som du kommer att genomföra förstudier och utredningar inför kommande arbeten och projekt med hjälp av interna och externa resurser. Du kommer till exempel att:
 • Självständigt genomföra förstudier och utredningar inför kommande arbete och projekt med hjälp av interna och externa resurser.
 • Ansvara för entreprenörsarbeten vid Ringsjöverkets tekniska anläggningar och fastigheter.
 • Fullfölja egna projekt och delta i projektarbeten.
 • Ansvara för dokumentation och arkivering av genomförda åtgärder i administrativa system.
 • Förbereda, planera och genomföra anskaffning av diverse produkter och tjänster enligt upphandlingspolicy.
Vi söker dig som är driven, självgående och som trivs i en bred och varierande roll. Sydvatten värdesätter driv och ambition och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleutbildning i bygg/konstruktion/väg/vatten eller annan motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig
 • Har god administrativ förmåga då du bland annat kommer att arbeta i datorsystem kopplade till verksamheten
 • Innehar körkort klass B
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare yrkeslivserfarenhet av underhållsarbete på betongkonstruktioner och vattenledningssystem
 • Har byggledarutbildning/kontrollantutbildning
 • Har erfarenhet som beställare/kravställare gentemot entreprenör
Vi kommer i denna rekryteringsprocess lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tar du stort eget ansvar och vill utvecklas i arbetet. Du är engagerad och noggrann. Du har social kompetens, initiativförmåga, organisationsförmåga och är resultatinriktad.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Eslöv/Stehag
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sydvatten-Ringsjöverket är ett företag som producerar vatten till Eslöv, Helsingborg, Höganäs, Kävlinge, Landskrona, Lomma, Lund, Svalöv, Ängelholm samt delar av Malmö och Staffanstorp. Ringsjöverket togs i drift 1963 och via Bolmentunneln nås Ringsjöverket av i genomsnitt 1 400 liter råvatten per sekund.