Mekaniker till underhållsavdelningen på Saint Gobain Sekurit

Mekaniker till underhållsavdelningen på Saint Gobain Sekurit

Sekurit genomför nu en kraftfull satsning och modernisering inom sin underhållsavdelning. Fokus på bl.a. World Class Manufacturing och Industri 4.0 är några exempel på vad som kommer att leda underhållsarbetet framöver. Ambitionen är att skapa en organisation med ett underhållsarbete i världsklass och som ett led i dessa satsningar söker man nu även efter en driven och engagerad underhållstekniker inom mekanik till underhållsavdelningen. Är det du?

Information om uppdraget

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Saint Gobain Sekurit. Saint Gobain Sekurit har varit en ledande tillverkare av bilglas i över 80 år, har 34 glasfabriker runt om i världen och levererar årligen bilglas till mer än 14 miljoner fordon. Som en del av Saint Gobain-koncernen har vi tillgång till 350 års erfarenhet och kunskap. Innovation och kvalitet är våra drivkrafter och nycklarna till vår framgång. För förare och deras passagerare betyder detta en optimal körupplevelse med högst möjliga komfort och säkerhet. Alla reservdelsglas som produceras av Saint-Gobain under varumärket SEKURIT är tillverkade med samma specifikation och produktionsstandard som vid originaltillverkningen. Därmed uppnås högsta möjliga kvalitet och säkerhet, precis som det originalproducerade glaset. Saint-Gobain Sekurit är och har alltid varit pionjärer som banar väg för framtidens bilar.

Arbetsuppgifter

Underhållsavdelningen är placerad i Eslöv och består av automationselektriker samt mekaniker. Som mekaniker ingår du i ett team och kommer att arbeta med olika maskiner som är PLC-styrda i vår processutrustning. Arbetsuppgifterna är omväxlande och det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Då vi arbetar med WCM- konceptet är det en förutsättning att du aktivt deltar i olika förbättringsprojekt för att bidra till företagets utveckling.

Hos Saint Gobain erbjuds du en mångkulturell och internationell miljö med en öppen företagskultur. Det läggs stor vikt vid individuell utveckling och ges utrymme för varje enskild individs kompetens och förmåga för att gemensamt driva verksamheten framåt. Vi söker dig som är lösningsorienterad, serviceinriktad och flexibel samt trivs med att jobba i ett högt tempo.

Vi söker dig som
  • har tidigare erfarenhet av reparation och felsökning
  • talar och skriver god svenska samt grundläggande engelska
  • kan läsa och förstå el-schemat då det är en viktig del i processen
Som person ser vi att du har en känsla för teknik och vill ha en långsiktighet i arbetet. Du har en ödmjuk inställning till nya arbetsuppgifter och kan arbeta självständigt. Som mekaniker är du en ambassadör för underhållsavdelningen och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid måndag - fredag, skiftgång (3-skift) enligt följande:
Skift 1: 6.30-14.30 Skift 2: 14.20- 22.30 Skift 3: 22.30-6.30
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Placering: Eslöv
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Stina Haugland
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Saint Gobain Sekurits önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Sökord: mekaniker, industrimekaniker, underhållsmekaniker, underhållstekniker
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se