Automationselektriker till Saint Gobain Sekurit

Automationselektriker till Saint Gobain Sekurit

Har du jobbat som automations- eller industrielektriker och söker nya utmaningar i arbetslivet? Eller har du nyligen läst en elutbildning på gymnasiet, YH alt. annan likvärdig utbildning och har ett intresse av att lära dig mer om automation? Underhållsavdelningen hos Saint Gobain Sekurit i Eslöv söker nu två automationselektriker, är det dig vi söker?

Information om uppdraget

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Saint Gobain Sekurit. Saint Gobain Sekurit har varit en ledande tillverkare av bilglas i över 80 år, har 34 glasfabriker runt om i världen och levererar årligen bilglas till mer än 14 miljoner fordon. Som en del av Saint Gobain-koncernen har vi tillgång till 350 års erfarenhet och kunskap. Innovation och kvalitet är våra drivkrafter och nycklarna till vår framgång. För förare och deras passagerare betyder detta en optimal körupplevelse med högst möjliga komfort och säkerhet. Alla reservdelsglas som produceras av Saint-Gobain under varumärket SEKURIT är tillverkade med samma specifikation och produktionsstandard som vid originaltillverkningen. Därmed uppnås högsta möjliga kvalitet och säkerhet, precis som det originalproducerade glaset. Saint-Gobain Sekurit är och har alltid varit pionjärer som banar väg för framtidens bilar.

Som automationselektriker kommer du tillhöra Sekurits underhållsavdelning med fokus på World Class Manufacturing och Industri 4.0 där vi satsar på automatisering och skall börja en resa inom IoT (Internet of Things). Du erbjuds nu möjligheten att vara med på resan och skapa en organisation med ett underhållsarbete i världsklass.

Arbetsuppgifter

Underhållsavdelningen är placerad i Eslöv och består av automationselektriker samt mekaniker. Som automationselektriker sköter du underhåll av maskinparken. Dagligen sker förebyggande underhåll genom planerad service av maskinerna och i samband med det felsöker du maskinerna för att undersöka eventuella förbättringar som kan göras. Fabriken är idag automatiserad med PLC och robotar där din kunskap och erfarenhet av automation är betydelsefull. Utöver förebyggande service och förbättringsarbete fyller du även en avhjälpande funktion. Om en maskin stannar eller går sönder under ditt skift är det nämligen du och dina kollegor som ser till att lösa problemet så att produktionen återigen kan starta, tjänsten innebär således problemlösning och service.

Hos Saint Gobain erbjuds du en mångkulturell och internationell miljö med en öppen företagskultur. Det läggs stor vikt vid individuell utveckling och ges utrymme för varje enskild individs kompetens och förmåga för att gemensamt driva verksamheten framåt. Vi söker dig som är lösningsorienterad, serviceinriktad och flexibel samt trivs med att jobba i ett högt tempo.

I samband med din start får du gå en veckas introduktion för att lära dig grunderna i företagets ambitioner, attityder och etiska regler och även den första tiden kommer du få en mentor som hjälper dig med de alldagliga rutinerna samt introducerar dig till maskinparken och dess utmaningar.

Vi söker dig som
  • har läst en elinriktad utbildning på lägst gymnasienivå alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet
  • talar och skriver god svenska samt grundläggande engelska
  • har grundläggande kunskaper i Microsoft Office-programmen
Det är meriterande om du har kunskap om PLC och automation, tidigare jobbat i industri med avhjälpande underhåll dvs felsökning av maskiner och/eller arbetat med Siemens eller Mitsubishi.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid måndag - fredag, skiftgång (3-skift) enligt nedan:
Skift 1: 6.30-14.30
Skift 2: 14.20 22.30
Skift 3: 22.30-6.30
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Placering: Eslöv
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Stina Haugland
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Saint Gobain Sekurits önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Sökord: Automationselektriker, industrielektriker, elektriker, automation
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork