AD Butik söker Utesäljare

AD Butik söker Utesäljare

AD Butik lämnade ett framgångsrik 2020 bakom sig och har fortsatt trenden in på 2021. Vi söker nu en driven utesäljare till vår butik i Eslöv.

Som utesäljare arbetar du affärsmässigt och lösningsorienterat där din butiks långsiktiga kundrelation, uppföljning och support väger tyngst för att lyckas över tid. Du ansvarar tillsammans med butikschefen för planering, utveckling och efterlevnad av relation med befintliga och nya kunder.

Som person är du engagerad, strukturerad och har ett intresse för branschen vi verkar i. Du är affärsdriven och har förmågan och förstår vikten av att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning i liknande roll sedan tidigare. Gärna inom Automotive/fordonsbranschen.

I det dagliga arbetet kommer du att ställas inför en mängd olika frågeställningar och problem att lösa vilket gör att du behöver vara flexibel, ansvarstagande, lösningsorienterad och ärlig för att trivas i rollen.

Du har förmåga att planera dina dagar för att få ut maximal effektivitet samt sätter stort värde i och drivs ett väl utfört arbete och nöjda kunder.

Det är också viktigt att du har förmågan att driva en affär eller ett projekt från start till mål, oavsett uppdragets storlek.

Då du kommer att ha täta kontakter med kunder, den interna organisationen, leverantörer etc. behärskar du såväl svenska som engelska i tal och skrift. Du behöver också vara bekväm i olika datamiljöer och har lätt att lära dig system och program.

B körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbetet i ett företag där du får möjlighet att vara med på en tillväxtsresa tillsammans med bra kollegor och ett växande varumärke.

Låter detta som något för dig? Din ansökan vill vi i så fall ha senast den 8 oktober. Till jobb.stenungsundsgruppen@adbildelar.se, ansök redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor angående tjänsten kontaktar du Peco Milenkovski på peco.milenkovski@adbildelar.se .
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.adbildelar.se/butik-verkstad/ad-bildelar-eslov
Sista ansökningsdag 8 okt 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AD Butik Eslöv är en av 14 butiker och två verkstäder som ingår i Stenungsundsgruppen. Stenungsundsgruppen är ett familjeägt entreprenörsdrivet bolag som startade första butiken 1994 i Stenungsund. Med tiden har verksamheten växt och har idag närmre 150 anställda. Eslöv är en av de senare butikerna och ligger på en väldigt intressant ort med stor potential.