Hoppa till innehåll

Arbetsmiljöchef

Sista ansökningsdag
26 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsmiljöchef

Nordic Sugar Örtofta

Är du intresserad av ledarskap och vill ta ditt nästa steg i din karriär? Vi söker en engagerad och driven arbetsmiljöchef som vill vara med och utveckla framtidens livsmedelsindustri i hela Sveriges sockerbolag!

Nu söker vi en Arbetsmiljöchef som kommer ansvara för arbetsmiljöarbetet inom Nordic Sugar. Hos oss får du möjlighet att leda och utveckla arbetsmiljöarbetet i en dynamisk och innovativ organisation. Om du har en stark drivkraft för att förbättra arbetsmiljön samt en gedigen kunskap inom området, då är detta rätt utmaning för dig. Ditt team består av en arbetsmiljökoordinator och tillsammans kommer ni driva arbetet framåt. Du kommer att rapportera till Fabrikschefen och ingå i ledningsgruppen på Örtofta sockerbruk.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

· Ansvarig för att företaget arbetar med en "säkerhetskultur" och arbetar mot nollvision av olyckor

· Implementering av safe & healthy - roadmap för den svenska verksamheten

· Delta i utvecklingen av arbetsmiljön på koncernnivå inom Nordzucker, som representant för Sverige

· Ansvara för arbetsmiljö och säkerställa att Nordic Sugar följer svensk arbetsmiljölagstiftning.

· Leda och optimera arbetsmiljöprocesser samt driva förbättringsarbete med fokus på kontinuerlig förbättring och kvalitet.

· Säkerställa effektiv kommunikation och information rörande arbetsmiljö inom organisationen.

· Stötta avdelningschefer och leda utredningar efter avvikelser.

· Utveckla och implementera långsiktiga utbildningsplaner i samarbete med avdelningschefer för att säkra kompetensen inom organisationen.

· Nyckelperson i säkerhets- och arbetsmiljöarbetet. Ansvarig för att stötta verksamheten i riskbedömningar, skyddsronder, revisioner, rapportering och utredning av arbetsmiljöhändelser samt hålla kontakten med myndigheter

Din bakgrund:

· Du har en relevant eftergymnasial utbildning.

· Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap i en liknande roll, eller har omfattande kunskaper inom arbetsmiljöområdet och är redo att ta nästa steg i din karriär.

· Omfattande kunskaper i svensk arbetsmiljölagstiftning, med erfarenhet av myndighetskontakter och ledning av revisioner.

· Goda kunskaper i Ms Office

· Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt

Vem du är

Vi tror att du är en dynamisk och kommunikativ person som kombinerar praktisk erfarenhet med teoretisk kunskap. Du är handlingskraftig, inkluderande och förstår vikten av att informera och bjuda in till diskussion. Med personlig mognad och en naturlig auktoritet är du en problemlösare. Du agerar lugnt och stabilt i stressade situationer, och har förmågan att behålla fokus. Slutligen är du duktig på att skapa och underhålla relationer.

Vad erbjuder vi?

Nordic Sugar är inte bara ett vanligt företag – det är en plats där vi tillsammans strävar efter att forma en smakfull framtid. Vi vill erbjuda dig chansen att få en meningsfull och givande erfarenhet, vara en del av vår gemenskap och göra skillnad.

Genom vårt kollektivavtal har du omfattande skydd både vid sjukdom och för din pension. Hos oss får du den unika möjligheten att kunna ta ut din semester per timme, och vi har även arbetstidsförkortning på upp till 58 timmar. Vi har goda utvecklingsmöjligheter och förmåner som gym och massage på jobbet, friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning, föräldraledighetstillägg och vällagad lunch till förmånligt pris.

Redo att ansöka?

Ordinarie arbetstid är 40 h i veckan. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Om du önskar ytterligare information om befattningen kontaktar du rekryterande chef Christian J Storm 0709539810, eller HR-ansvarig Caroline Teinvall 0709537597. Frågor av facklig karaktär besvaras av Eva Nilsson, PTK tfn: 0709-53 96 36. Din ansökan till tjänsten som Arbetsmiljöchef sänder du till oss senast 2024-10-25. Vi arbetar med ett löpande urval. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vi avböjer vänligen alla kontakter angående ytterligare kanaler, kampanjer eller rekryteringsstöd.

Mer om oss – var med och utveckla framtidens livsmedelsindustri

På Nordic Sugar Sverige arbetar vi med den hållbara livsmedelskedjan i fokus och med stora investeringar satsar vi mot att bli en av de modernaste och mest konkurrenskraftiga sockerindustrierna i Europa. Vår ”Go Green”-satsning innebär att vi ständigt utvecklar nya, resurssmarta, hållbara energilösningar – något som förra året gjorde att vi tilldelades Eslövs kommuns miljöpris. Våra sockerbetor kommer från ca 1 000 odlare i södra Sverige och våra produkter säljs under varumärkena Nordic Sugar för industrin och Dansukker för konsumenter. Av resterna från sockertillverkningen gör vi högkvalitativt foder.

Redo att ta steget och vara en del av Nordic Sugar? Skicka in din ansökan idag, gör skillnad och känn stoltheten över att bidra till hela Sveriges sockerproduktion.

Livet blir väldigt mycket tråkigare utan oss och vårt socker. Välkommen till hela Sveriges sockerbolag!



Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se