Hoppa till innehåll

Nu söker vi vassa truckförare med ledarambitioner till Volvos lager i Eskilstuna!

Nu söker vi vassa truckförare med ledarambitioner för arbete på Volvos lager i Eskilstuna!
Volvos lager i Eskilstuna växer och utökar sortimentet med lagervaror från Volvo Penta och behöver fler duktiga truckförare/lagermedarbetare.


Är du noggrann, säkerhetsmedveten och mån om kvalitet? Har du jobbat på lager ett tag och vill utvecklas och kanske ta en ledande roll i framtiden? Här finns chansen att få göra det!

Volvo Group Trucks Operations Logistics Services DC, Eskilstuna är supportlager åt Volvo CE och Volvo GTO. Härifrån går dagorder och veckoorder till återförsäljare i Norden. Nu utvecklar Volvo Penta återförsäljarnätverket för Sverige och Norge. En ny återförsäljarstruktur i Sverige och Norge kommer att etableras för att ytterligare fånga potentialen för effektivitetsvinster, affärstillväxt och kundsupport i segmenten marin och industri. Volvo Pentas sortiment kommer lagerhållas på lagret i Eskilstuna.

Arbetsuppgifter

Lernia söker nu trygga, självsäkra truckförare som kan leva upp till de höga krav vi ställer. Givetvis är du säkerhetsmedveten, noggrann och klarar av det höga tempot inne på lagret. Vi ser gärna att du är nyfiken på att lära dig nytt och att du är mån om att utvecklas till nya utmanande roller.

Vi söker dig

Vi söker dig, tjej eller kille, som:
 • Är snabblärd, strukturerad och flexibel i sinnet
 • Har en väldigt hög säkerhets- och kvalitetsmedvetenhet
 • Är pålitlig och kan leverera prestationer på mycket hög nivå löpande
 • Har det tempo som krävs för att hänga med inne i produktion
 • Vill utvecklas som lagermedarbetare och siktar på nästa steg
Formella krav
 • B-körkort
 • Truckkort A1-4 + B1-4
 • Svenska - Flytande
 • Engelska - God
Meriterande
 • Erfarenhet av att arbeta som teamledare
 • Logistiker
Personliga egenskaper

Som person är du:
 • bekväm med att jobba i ett högt arbetstempo
 • flexibel
 • ansvarstagande
 • punktlig och pålitlig
 • har ledaregenskaper
Du får

Som konsult på Lernia får du en engagerad konsultchef som finns till för dig och ger dig stöd och feedback. Du får ta del av vårt friskvårdsbidrag samt vid behov vårt stödpaket via Falck Healthcare. Lernia Bemanning är Sveriges största bemanningsföretag för yrkesanställda och vi har lång erfarenhet och gott rykte. Bli en nöjd Lerniakonsult du också!

Uppdraget på Volvo ger dig en bra timlön, erfarenhet, nya värdefulla kontakter och utvecklingsmöjligheter. Volvo arbetar för en jämn könsfördelning och för en säker och bra arbetsmiljö. Ta chansen till detta unika tillfälle att få arbeta heltid på Volvos lager och ha möjlighet att bli en Volvoanställd ledare på sikt!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltidsanställning, inledningsvis med visstidskontrakt som konsult på Lernia. Möjlighet till anställning av Volvo efter inhyrningen finns. Tjänstgöringsort Eskilstuna. Start beräknas till oktober/november.

Vi ser helst att du är flexibel när det kommer till skiftarbete.

Tillträdesdag

Sök jobbet redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Volvo Group Trucks Operations Eskilstuna logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Ilmar Keyo
Email

Fler jobb från samma arbetsgivare

Kalmar stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Kristianstad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Alvesta
Industri & Anläggning
Företagslogga