Hoppa till innehåll
Ansök nu
Tumbo Husvagnar AB är ett familjeföretag med drygt 50 anställda. Vi finns i Tumbo 1,5 mil från Eskilstuna, 3,5 mil från Västerås. Verksamheten är försäljning av husvagnar och husbilar, både nytt (Dethleffs, Sunlight, Hobby, Bürstner, Malibu, Roadcar, Globcar, Dreamer, Itineo och Rapido) och begagnat. Vi har även en butik samt en stor serviceverkstad. Vi är ett framgångsrikt företag inom vår bransch.

Vi söker nu en Säljare för tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker dig som är självgående, har ambitioner, och även tål att omgivningen ställer krav på dig. Våra kunder är kapitalstarka och har krav och förväntningar på produkterna de köper. Vårt motto är att leva upp till dessa och ge kunden bra service både före och efter köpet. Där har du som säljare ett stort ansvar att förvalta kundens förtroende åt företaget. En god affär är bra för alla parter.

Du som söker skall vara gediget intresserad av försäljning och tycka om att ta hand om säljprocessen från början till slut, vilket innebär en hel del administration samt datahantering. Även fotografering av husvagnar och husbilar till hemsidan och uppdatering av densamma ingår i arbetsuppgifterna. Dessutom skall du kunna hantera de vanligaste dataprogrammen. Vi ser också att du kan uttrycka dig korrekt i tal och skrift.

Du behöver inte ha kunskap om våra produkter men du måste definitivt ha viljan att lära dig, så det skadar inte att vara av nyfiken natur och någorlunda tekniskt lagd. Är detta ett jobb för dig kan vi berätta att du är välkommen till ett stimulerande men också krävande arbete inom den roligaste av branscher nämligen fritid och nöjen.

Som medarbetare hos oss blir du en i vårt härliga gäng som har roligt på jobbet och jobbar hårt även när de flesta vill vara lediga, nämligen sommaren. Vi måste finnas på plats när kunderna efterfrågar våra tjänster därför arbetar vi ungefär varannan helg också.

Kontakt och ansökan
Sista ansökningsdag 2023-05-10. Kom ihåg att skriva vad du gör idag och varför du söker detta jobb. Löpande urval kommer att ske tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Sök tjänsten via vår hemsida: www.tumbo.se/foretaget/lediga-tjanster/.

Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida www.tumbo.se. Frågor besvaras av personalansvarig Cecilia Östling 016-200 68 74.

Välkommen med din ansökan!

Vi har valt att genomföra denna rekrytering själva och undanber oss samtal från telefonförsäljare från andra jobbsökarsajter!
Mer info
Kontaktperson
Cecilia Östling
Email
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Tumbo Husvagnar AB är ett familjeföretag med ca 50 anställda. Vi finns i Tumbo 1,5 mil från Eskilstuna, 3,5 mil från Västerås. Verksamheten är försäljning av husvagnar och husbilar, både nytt (Dethleffs, Sunlight, Hobby, Bürstner, Dreamer och Rapido) och begagnat. Vi har
även en butik samt en stor serviceverkstad. Vi är ett framgångsrikt företag inom vår bransch. Vår totala verksamhet är på drygt 10.000m2.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare