Hoppa till innehåll

Säljare husbilar & husvagnar

Tumbo Husvagnar AB är ett familjeföretag med ca 50 anställda. Vi finns i Tumbo 1,5 mil från Eskilstuna, 3,5 mil från Västerås. Verksamheten är försäljning av husvagnar och husbilar, både nytt (Dethleffs, Sunlight, Hobby, Bürstner, Malibu, Roadcar, Globcar, Dreamer, Itineo och Rapido) och begagnat. Vi har även en butik samt en stor serviceverkstad. Vi är ett framgångsrikt företag inom vår bransch.

Vi söker nu en Säljare för tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse.

Du som söker skall vara gediget intresserad av försäljning och tycka om att ta hand om säljprocessen från början till slut, vilket innefattar en del administration och datahantering. Även fotografering av husvagnar och husbilar till våra sociala medier ingår i arbetsuppgifterna. Du behöver kunna uttrycka dig korrekt på svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som är självgående, har ambitioner och tycker om ordning och reda i ditt arbete. Våra kunder gör en stor investering när de köper våra produkter och har därför krav och förväntningar på produkten de köpt. Vårt motto är att leva upp till dessa och ge kunden bra service både före och efter köpet. Där har du som säljare ett stort ansvar att förvalta kundens förtroende åt företaget. En god affär är bra för alla parter.

Du behöver inte ha kunskap om våra produkter men du måste definitivt ha viljan att lära dig. Vi har förmånen att sälja en produkt som kunder köper för att de vill, inte för att de måste. Är detta ett jobb för dig kan vi berätta att du är välkommen till ett stimulerande arbete inom den roligaste av branscher nämligen fritid och nöjen.

Som medarbetare hos oss blir du en i vårt härliga gäng som har roligt på jobbet. Vi måste finnas på plats när kunderna efterfrågar våra produkter och tjänster, därför arbetar vi även helger.

Kontakt och ansökan
Sista ansökningsdag 2023-11-30. Kom ihåg att skriva vad du gör idag och varför du söker detta jobb. Löpande urval kommer att ske, tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Sök tjänsten via vår hemsida: www.tumbo.se/foretaget/lediga-tjanster/.

Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida www.tumbo.se. Frågor besvaras av personalansvarig Cecilia Östling 016-200 68 74 el 0708-34 73 66.

Välkommen med din ansökan!


Vi har valt att genomföra denna rekrytering själva och undanber oss samtal från telefonförsäljare från andra jobbsökarsajter!
Tumbo Husvagnar AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
29 dec. 2023 (26 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Kontaktperson
Cecilia Östling
Email

Om arbetsgivaren

Tumbo Husvagnar AB är ett familjeföretag med ca 50 anställda. Vi finns i Tumbo 1,5 mil från Eskilstuna, 3,5 mil från Västerås. Verksamheten är försäljning av husvagnar och husbilar, både nytt (Dethleffs, Sunlight, Hobby, Bürstner, Malibu, Rapido, Itineo, Dreamer, Roadcar och Globecar) och begagnat. Företaget är inne i en expansiv fas och för fem år sedan flyttade vi in i en helt nybyggd anläggning. Vi har en stor och funktionell verkstad på 3.000 m2 med 36 verkstadsplatser och en egen skadeverkstad med stor lackbox.
http://www.tumbo.se

Liknande Jobb

Nyköping
Försäljning
Företagslogga
Strängnäs
Försäljning
Företagslogga
Eskilstuna
Försäljning
Företagslogga