Hoppa till innehåll

Koordinator till logistikföretag i Eskilstuna

Tranpenad söker för uppdrag hos kund en noggrann och ansvarsfull koordinator med erfarenhet från logistikbranschen - är det dig vi söker?

Om tjänsten
Nu söker vi på Tranpenad en koordinator till välkänt logistikföretag i Eskilstuna och Kjula industriområde. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att med hjälp av vårt VMS-system räkna ut nyckeltal, KPI:er samt kvalitetsarbete.Arbetsuppgifter:

  • Personalplanering
  • Orderhantering
  • Transportbokningar
  • Leveranssäkerhet
Om dig som söker
Personen vi söker ska med stort engagemang och noggrannhet säkerhetsställa verksamhetens processer och flöden. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av distribution, logistik samt någon form av arbetsledning. Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom logistik, transportplanering och är van att arbeta med order och lagerhantering.

Som person är du noggrann, driven och ansvarsfull, och arbetar proaktivt för att driva dina projekt framåt mot goda resultat. Vi ser gärna att du som person är serviceinriktad och bra på att bemöta kontakter såväl internt som externt.Krav:

  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Goda IT-kunskaper och systemförståelse.
  • Tidigare erfarenhet av distribution och logistik.
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, Actic, SATS och Fitness24Seven!

Övriga villkor

Arbetstider: Varannan vecka 06:00-15:00 och andra veckan 10:00-19:00

Omfattning: Heltid
Lön
: Enligt gällande kollektivavtal
Start
: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Tjänsten inleds som en konsultanställning via oss på Tranpenad, som sedan övergår i en tillsvidareanställning hos kunden.

Om oss på Tranpenad
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet är ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Tranpenad logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
23 okt. 2023 (20 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb