Hoppa till innehåll
Tranpenad logotyp

Extrajobbare till Haglöfs lager

Ansök nu
Är du positiv, snabblärd och söker ett flexibelt extrajobb inom lager? Har du dessutom en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Då har vi extrajobbet för dig!

Om tjänsten

Just nu söker vi på Tranpenad för kunds räkning i Eskilstuna flera härliga konsulter som vill arbeta extra på lager. Du behöver vara tillgänglig för arbete 2-4 dagar i veckan och du får själv välja vilka dagar som passar dig utifrån ditt schema!

Du kommer till en arbetsgrupp med trevlig stämning och teamkänsla, dessutom får du en engagerad konsultchef från Tranpenad som stöttar dig längs vägen. Tillsammans med dina kollegor jobbar du i ett högt tempo och vi ser såklart att du också trivs med det.

Arbetsuppgifter
  • Påfyllning, orderplock med truck, godsmottagning, pack etc.
Om dig som söker
Vi söker efter positiva, snabblärda konsulter som vill komma in för att jobba hårt, vissa arbetsuppgifter har tidspress på sig så det krävs att du är snabblärd och kan hålla ett högt tempo. Gillar du dessutom att tävla mot dig själv och hela tiden slå dina egna mål? Då är det här jobbet för dig!

Vi tror att du som söker har ett stort eget driv, är flexibel som person och har möjlighet att rycka in med kort varsel.

Krav
  • Truckkort A1-4 + B1-4
  • Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (t.ex. studier eller annat arbete)
  • Kan arbeta 2-4 dagar i veckan
  • Svenska obehindrat i tal och skrift
Meriterande
  • Körkort B
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!

Övriga villkor

Arbetstider: Måndag-Fredag, dagtid
Lön:
Enligt gällande kollektivavtal
Start:
Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Om Tranpenad
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 okt. 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare