Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
19 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Toyota som är den starkaste aktören på marknaden växer kontinuerligt och nu söker vi fler medarbetare. Just nu söker vi en servicetekniker i Eskilstuna/Kjula.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker på Toyota Material Handling Sweden är hög servicestandard och punktlighet viktiga ledord. Du ska se till att våra kunder alltid har en väl fungerande truckpark och att kundernas oplanerade stillestånd alltid tas om hand snabbt och effektivt.

Även om du arbetar väldigt självständigt, ansvarar för din egen planering och hur du löser dina uppdrag, så ingår du i ett team där alla hjälps åt och stöttar varandra vid behov och arbetstoppar.

Din profil

Vi söker dig som vill jobba i ett engagerat team med ett av världens starkaste varumärken och den starkaste aktören inom materialhantering i Sverige. Vi ser det som en självklarhet att du har vilja, intresse och professionalism i det arbete du utför.

Vi söker Dig:

Med teknisk bakgrund, exempelvis fordons-, elprogrammet eller motsvarande kompetenser
Som kan kombinera fysiskt arbete med administrativa uppgifter
Som är en engagerad och intresserad teammedlem
Som ser tekniska problem som en rolig och spännande utmaning
Som har förmågan att förutse och prioritera uppgifter samt att se till att dessa utförs

För att trivas i jobbet bör du ha lätt för att umgås med olika människor, ha ett tekniskt intresse och gilla att lösa problem. Du förstår vikten av att vårda relationen till kunden.

YH-utbildning för servicetekniker, erfarenhet och tidigare vana av reparationer på truckar är meriterande samt kunskap om hydraulik och fordons-el, mekanik och förbränningsmaskiner.

Vi söker dig som hanterar engelska eftersom vi har dokumentation som kan vara på engelska.

B-körkort och en trygghet i att arbeta självständigt är ett krav.

Vi tillhandahåller en utrustad bil samt ger dig den utbildning du behöver. Lämplig bostadsort är Eskilstuna/Kjula med omnejd.

Vi ser gärna att både kvinnor och män söker tjänsten och vi strävar efter kulturell mångfald.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du ansvarig servicechef Robert Lavrot, 076-126 63 98.

Välkommen med din ansökan senast den 31 november för att bli en del av ett starkt servicegäng.

Intervjuer hålls löpande.
Toyota Material Handling logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I Site fleet management samt analys och rådgivning.

Vi har sälj- och serviceverksamhet över hela Sverige med huvudkontor i Stockholm och logistikcenter i Mjölby. Även tillverkning och utveckling sker i Mjölby där också huvudkontoret för Europaverksamheten finns. Antalet medarbetare är cirka 450, varav 250 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Älmhult
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Mjölby
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Eskilstuna
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Eskilstuna
Teknik & Ingenjör
Företagslogga