Hoppa till innehåll
Här är tjänsten för dig som har du ett brinnande intresse för IT. Som It-tekniker hos Service Works Global blir du en viktig funktion i en verksamhet full av utveckling och spännande utmaningar. Tjänsten passar dig som drivs av att supporta andra personer i IT-tekniska frågor på ett företag med kvalificerad arbetskraft och många intressanta frågeställningar. Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Service Works Global erbjuder expertis och systemstöd för informationshantering under en fastighets hela livscykel som förbättrar kommunikation, effektiviserar processer och skapar förutsättningar för lönsam hållbarhet. De behöver nu förstärka sitt IT-team med en IT-tekniker som kommer att arbeta med intern IT-support mot såväl internationella som nationella kollegor. Arbetstiderna är måndag till fredag 08:00-17:00. Du kommer att utgå från deras kontor beläget i centrala Eskilstuna, men det kommer även ingå resor till deras andra kontor i tjänsten. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos SWG.

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att hantera interna IT-ärenden och stödja dina kollegor inom företaget.

Exempel på arbetsuppgifter som du kommer ansvara för:
  • Övervakning
  • Felsökning
  • Anpassning
  • Det kan inkludera allt ifrån servrar, klientdatorer, nätverk, mobiltelefoner med mera
Vi söker dig som

Har arbetat några år som IT-tekniker eller likande, det är meriterande om du har arbetat i Windowsmiljö/AD/nätverk samt har administrerat i Microsoft 365, Teams, Outlook och har kunskap Linux sen tidigare. Det är även fördelaktigt om du har en relevant utbildning i grunden. Förutom teknisk kompetens värderas erfarenhet inom följande interna applikationer: PRTG för nätverksövervakning, FTP Complete för SFTP-lösningar, Bookstack för dokumentation, SnipeIT för assetregister och Passwordstate för lösenordshantering.

Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos SWG. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du motiveras av att arbeta självständigt genom att ta stort eget ansvar med dina arbetsuppgifter. Attityden betyder väldigt mycket och för att passa in i rollen ser vi att du är driven och har en positiv inställning till problemlösning och att hjälpa andra. Du är nyfiken och strävar alltid efter att lära dig nya saker.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid

STAD: Eskilstuna

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: konsultchef Mira Pedernera, mira.pedernera@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
SWG - Service Works Global logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 dec. 2023 (17 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Kontaktperson
Mira Pedernera
Email

Om arbetsgivaren

Våra lösningar kring Building Lifecycle Management (BLM) bygger på förståelse kring våra uppdragsgivares processer vid datahantering och bearbetning av information. Och möjligheterna det innebär för utveckling av den dagliga driften.
https://www.swg.com/se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Eskilstuna
Data & IT
Företagslogga
Eskilstuna
Data & IT
Företagslogga