Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker nu lagermedarbetare till HSNG:s toppmoderna lager i Eskilstuna!

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Söker du ett meriterande extrajobb med stor flexibilitet? Har du en härlig attityd, gillar att arbeta fysiskt och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Är du tillgänglig för introduktion omgående?

Information om uppdraget:

HSNG är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott och hälsokost på den nordiska marknaden. De har några av Nordens starkaste varumärken och mest välbesökta siter inom sin bransch, Gymgrossisten.com, bodystore.com, fitnessamarket.se och proteinfabrikken.no.

Vi söker nu dig som är studerande på minst 50% eller har en annan sysselsättning, du kommer behöva uppvisa intyg på detta, samt att arbetet eller studierna fortlöper efter sommaren.
Du kommer att vara stationerad hos HSNG, men anställd av StudentConsulting som konsult.

Som lagermedarbetare är din huvuduppgift att plocka och packa kundbeställningar främst från siterna gymgrossisten.com och bodystore.com, men också hantering av företagsorders via Fitnessmarket.se. Du kommer till hjärtat i verksamheten där pulsen är hög och nöjda kunder är fokus. Du kommer främst att plocka och packa beställningar via Autostore, men även andra arbetsuppgifter som tillhör lager förekommer, såsom att leverera in produkter, påfyllnad av produkter, truckkörning och inventering. För att jobba som konsult hos HSNG bör du präglas av ett positivt förhållningssätt samtidigt som du har en känsla för kvalité, effektivitet och noggrannhet. Du jobbar självständigt men är omgiven av samarbetsvilliga kollegor och tillsammans strävar ni att nå avdelningens mål.

Arbetstiderna kommer att variera utefter kundens behov, främst vardagar dagtid, men även kväll och helg kan förekomma. Vi ser gärna att du vill arbeta mycket, uppemot heltid nu under sommarmånaderna. Du bör därefter vid terminsstart kunna arbeta minst 2 vardagar i veckan. För att trivas i rollen som konsult hos oss bör du vara flexibel med arbetstider och med en enkelhet kunna anpassa dig till detta, då behovet hos kund kan variera från vecka till vecka. Vi lägger därmed stor vikt vid en hög flexibilitet.

Detta söker vi:

- Ett krav är att du ska ha fyllt 18 år.
- Du har god svenska i både tal och skrift
- Truckkort A2
- Du har ett anmärkningsfritt belastningsregister
- Önskvärt med B-körkort och tillgång till egen bil för att enkelt kunna ta dig till arbetsplatsen

Vi kommer att begära utdrag från belastningsregistret som en del av processen.


Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag, vi jobbar med löpande urval.

Sökord: Lagermedarbetare, Operatör, Logistik, Truckförare, Eskilstuna

Sökord: Lagermedarbetare, Operatör, Logistik, Truckförare, Eskilstuna
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juli 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com