Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker dig, marknadsassistent till Swecon, Eskilstuna.

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet av arbete inom orderdesk eller kundmottagning? Är du intresserad av att arbeta som marknadsassistent?

Information om uppdraget:

I rollen som marknadsassistent hos Swecon kommer du att arbeta med att lägga order på maskiner och redskap från Volvo CE. Du kommer bevaka, kontrollera och följa upp innevarande ordrar, för och på kostnader från tredjeparts leverantörer och Volvo CE. Du kommer arbeta tätt tillsammans med Swecons säljare. I rollen samverkar du även med övriga kollegor, säljchef, ekonomi, Transportstyrelsen och Volvo CE. Du kommer rapportera till säljsupportchefen.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Lägga order på maskiner och redskap till Volvo CE
- Bevaka, kontrollera och följa upp befintlig orderstock
- Fakturera färdiga maskiner och redskap samt distribuera fakturor till kund
- Retaila fakturerade maskiner och uppdatera Volvosystem med kundinformation
- Upprätthålla kontakt med säljare och produktbolag i samband med order
- Användarstöd i D365 och Experlogix i den löpande verksamheten
- Medverka vid marknadsaktiviteter såsom kundkvällar, utställningar och mässor

Kortfattat kommer du att arbeta som en samordnande orderdesk som hanterar allt ifrån orderläggning till registrering av registreringsbevis och fakturering, i tät dialog tillsammans med säljkåren.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund Swecon.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en god vana i att planera dina arbetsuppgifter, som trivs med att arbeta självständigt och vill ta ett eget ansvar för att arbetet blir utfört på ett korrekt och effektivt sätt. Du har en god förmåga att skapa och upprätthålla kontakter och kundrelationer. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från orderdesk eller kundmottagning, säljsupport samt goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Meriterande om du är van att arbeta i D365. B-körkort är ett krav.


Som person är du ansvarstagande och van att hålla många bollar i luften. För att trivas i tjänsten behöver du vara utåtriktad samt service- och kundorienterad. Du har hög drivkraft, god initiativförmåga och är en god lagspelare.

Som en del i processen kommer vi att begära utdrag från belastningsregistret.

Vi arbetar löpande med urval och beräknar att tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, passa på att sök redan idag!

Sökord: Assistent, Marknadsassistent, Ekonomi, Redovisning, Volvo

Sökord: Assistent, Marknadsassistent, Ekonomi, Redovisning, Volvo
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juli 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com