Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

C/CE Chaufförer sökes itill Eskilstuna!

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du färdig C/CE- chaufför i Juni? Eller är du en erfaren yrkeschaufför på jakt efter nya utmaningar? Då har vi spännande tjänster till dig!

Information om uppdraget:

Till våra uppdrag i Eskilstuna, söker vi nu dig som har C och/eller CE kort. Tjänsterna är på heltid och arbetsuppgifterna består av b.la. lastning, lossning och transport av gods till kunder i Eskilstuna med omnejd. Du utgår från Eskilstuna och våra samarbetspartners distribuerar allt från styckegods till industrimaterial och mat. Vi söker medarbetare som gillar kundkontakter, service och som mer än gärna är företagets ansikte utåt, med andra ord - chaufförer som är serviceinriktade och som inte har något emot att hoppa ur förarhytten för att bistå kunderna med den hjälp de behöver.

Arbetstiderna kan vara förlagda på både förmiddagar, eftermiddagar och kvällar. Tjänsterna är på heltid med start under försommaren 2024. Vid väl utfört arbete finns chanser till förlängning.

Detta söker vi:

- C och/eller CE behörighet samt giltigt YKB.
- God kommunikationsförmåga i Svenska.

Meriterande om du har ADR samt truckkort. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom service, logistik och kundhantering. Vi söker dig som är driven och som brinner för chaufförsyrket. Som person är du inte rädd för att ta i, då arbetet är fysiskt krävande.

Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan, eller genom att besöka vår hemsida. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Utdrag ur belastningsregister kan förekomma.

Sökord: Yrkeschaufför, CE chaufför, C chaufför, Lastbilschaufför

Sökord: Yrkeschaufför, CE chaufför, C chaufför, Lastbilschaufför
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com