Hoppa till innehåll
STS Sydhamnens Trailer Service AB logotyp

Lastbilstekniker? Anslut dig till vår nya anläggning i Eskilstuna!

Vill du vara med att starta upp och utveckla vår nyetablering i Eskilstuna?

Vi söker dig som har erfarenhet av felsökning, service och reparation av moderna lastbilar, men inte heller är främmande för reparation och service av olika typer av tunga fordon/efterfordon. Har du körkortsbehörighet C och E så är det meriterande.

Vana att jobba med dator och verkstadssystem är också ett stort plus.

Som person är du drivande och positiv. Du är en problemlösare med god service och kunden i fokus. Du kan arbeta självständigt och samarbeta med dina kollegor i vårt team. Våra kärnvärderingar: kunden först, respekt för varandra och kvalitet är grunden i allt vi gör.

Varmt välkommen med dina frågor och ansökan till Driftchef Johan Hedberg på johan.hedberg@ststrailerservice.se
Mer info
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är STS - En komplett och modern verkstadskedja som utför kvalificerat underhåll på samtliga lastbilsmärken och efterfordon.

Vi är ett kompetent gäng mekaniker som jobbar med "teamwork" som vårt främsta ledord! Här möts modern utrustning och ett härligt verkstadsklimat i en oslagbar kombination - vi gillar helt enkelt att gå till jobbet.

Det finns många fördelar med att vara lastbilstekniker hos STS!
I våra verkstäder ser vi till att alltid hålla vår utrustning och medarbetare uppdaterade med den absolut senaste tekniken!

Vi har moderna hjälpmedel som avlastar teknikerna i sitt dagliga arbete och det gemensamma målet att ha en god balans mellan privat- och arbetsliv.

Samtliga STS-verkstäder har ett certifierat ledningssystem för ISO 9001 och 14001. Med den stora STS-koncernen i ryggen är det en självklarhet för oss att erbjuda våra lastbilstekniker den kompetensutveckling de behöver för att utvecklas yrkesmässigt.
Hos oss finns dessutom goda möjligheter att växa inom företaget. Med internkommunikation av toppklass och ett verkstadsklimat med högt till tak har vi som mål att bli den bästa verkstadskedjan i Norden!

Som lastbilstekniker hos oss är du med och påverkar företagets utveckling genom din kompetens och dina förbättringsförslag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare