Hoppa till innehåll
SPM logotyp

Teknisk koordinator till SPM!

Publiceringsdatum
26 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Drivs du av problemlösning, koordinering och teknik? Har du en teknisk bakgrund och vill ta nästa steg i karriären? Detta är tjänsten för dig som ofta ligger steget före och som vill utvecklas i en varierande tjänst, välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för SPMs räkning en Teknisk samordnare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos SPM.

SPM instrument är specialister och världsledande inom teknik för tillståndskontroll. De erbjuder ett ansenligt produktsortiment med allt från kraftfulla onlinesystem till högteknologiska handinstrument. SPM instrument har distribuerat lösningar med enastående kapacitet i mer än 50 år. I tjänsten som teknisk samordnare kommer du att tillhöra SPMs R&D-avdelning i Strängnäs. De utvecklar programvara och mätinstrument för stötpuls- och vibrationsmätning på industriella maskiner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och SPMs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • En chans till en anpassningsbar roll där du får möjlighet att utvecklas utifrån din potential
  • En möjlighet att påverka och göra skillnad med ditt arbete
  • En tjänst hos ett bolag som främjar gott arbetsklimat och familjär stämning
Arbetsuppgifter
I rollen som Teknisk samordnare kommer du att stötta R&D-organisationen och SPMs tekniska chef inom diverse områden. Tjänsten erbjuder en bred variation med diverse olika arbetsuppgifter och ansvarsområden. Arbetsuppgifter som tjänsten kan komma att involvera är att:
  • Planera, driva och utvärdera olika projekt
  • Delta i produktutveckling och utvecklingsarbete
  • Administrera och strukturera i det dagliga arbetet
  • Samordna och presentera information till kollegor och chefer
Vi söker dig som
Har en bakgrund med erfarenheter inom teknik, med fördel en ingenjörsutbildning. Vidare har du projektförståelse och stort intresse för elektronikkomponenter. Du är även pedagogisk, strukturerad samt har en överblick i vad som behöver göras härnäst.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos SPM. Du är samarbetsvillig, problemlösande samt har en god kommunikationsförmåga. Vidare är du driven och har en Can Do-attityd i det du tar dig an.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Strängnäs

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: linn.ostin@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Liknande Jobb

SPM logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SPM instrument är specialister och världsledande inom teknik för tillståndskontroll. De erbjuder ett ansenligt produktsortiment med allt från kraftfulla onlinesystem till högteknologiska handinstrument för att möta upp efterfrågan i kundens underhållsorganisation. SPM instrument har distribuerat lösningar med enastående kapacitet i mer än 50 år. De fokuserar uteslutande på utveckling av avancerade produkter för underhåll och driftsäkerhet som håller mycket hög klass, något som skiljer de från andra.