Hoppa till innehåll
Ansök nu
OM TJÄNSTEN
Som godsmottagare kommer du att arbeta med:
  • In- och ut leveranser
  • Bokning av transporter
  • Viss packning av leveranser
Du är van att rodda med leveranser och att vara "spindeln i nätet". Du ska förstå produktion, logistik och flöden i industrin, både externt och internt.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 nov. 2023 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OM OSS
På Södergrens Metallindustri arbetar ett väldigt härligt gäng. Våra medarbetare är det viktigaste i företaget och det finns mycket kunskap och erfarenhet inom gruppen. De flesta av oss har arbetat länge tillsammans. Gruppen består idag av 5 tjänstemän och 12 medarbetare inom produktionen.

Vi är en legoleverantör inom plåtbearbetning med huvudsaklig inriktning mot små och medelstora volymer. Maskinparken är uppdaterad med den absolut senaste tekniken inom plåtbearbetning. Det innefattar utrustning för stansning, laserskärning, kantbockning, svets, slipning, fräsning och montage. Södergrens Metallindustri har en lång tradition och startades redan 1952. Vi har arbetat länge tillsammans med många av våra kunder. Vi satsar på att expandera verksamheten tillsammans med våra medarbetare, befintliga kunder och blivande kunder. Kärnvärden hos oss är flexibilitet, snabbhet och lyhördhet.

Vi arbetar nära vårt systerföretag som heter RMS Lagerinredningar AB. Det är för oss väldigt viktigt att våra medarbetare är delaktiga i utvecklingen av företaget. De får därför möjligheten att vara med och påverka det som händer inom Södergrens Metallindustri.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare