Hoppa till innehåll
Sjöbergs Workbenches AB logotyp

Sälj- och serviceansvarig stockholm/mälardalen - sjöbergs workbenches ab

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du ge våra kunder en genuin kundupplevelse och representera marknadens starkaste varumärke?

Kombinerar du känsla för service och sälj tillsammans med praktiskt handlag?

Då är detta något för dig! Nu rekryterar vi ytterligare en nyckelperson för vår framgångsrika kundhantering. Rollen innehåller försäljning till nya kunder och uppföljning av befintliga.

Du får jobbet alla pratar om att de vill ha. Variationen mellan försäljning och service, praktiska lösningar och lagom mycket administration! Det här är jobbet för dig som trivs i en säljande och rådgivande roll för att representera branschens starkaste varumärke.

Under många år har Sjöbergs Workbenches levererat produkter av yttersta kvalitet och precision. Vi har en passion för hantverk och att ge hantverkaren eller eleverna i skolor den bästa upplevelsen i kreativ skaparglädje. Nu fortsätter satsningen och vi tillsätter en ny, SÄLJ- & SERVICEANSVARIG i Stockholm och Mälardalen. Du ska både besöka och bearbeta kunder för ny försäljning, men också följa upp skolor mm som redan har våra produkter. Vid uppföljningen handlar det om att säkerställa kvaliteten, hantera reklamationer och ge råd för bästa möjliga upplevelse av våra produkter. Det kan innebära snabba och enkla reparationer samt beställning av reservdelar.

När det gäller försäljningen blir du vår kontaktperson för framförallt kundgruppen; skolor. Den proaktiva delen i försäljningen sker främst genom tre kanaler; skolor (kommuner), inredningsföretag/återförsäljare samt bygg- och entreprenörssidan. Du kommer att genomföra offerering och försäljning av produkter, färdiga slöjdsalar och projekt.

Rollen innebär att du reser främst i Mälardalen och Stockholm och genomför i snitt 2-3 kundbesök om dagen vid resdagar. Det förekommer även reser i övriga delar av mellersta Sverige och ibland i Norrland. För att lyckas i rollen behöver du både drivet och viljan att utveckla rollen. Du får förtroendet att bidra i en spännande omställning av vår försäljning och eftermarknad. Vår ambition är den högsta servicegraden med ett starkt kundvärde.

Vem är du?

Din bakgrund kan variera. Kanske är du snickaren, hantverkaren eller säljaren som söker en utmaning inom sälj och service? Förutom ditt praktiska intresse har du kunskaper eller erfarenheter inom kundbemötande och försäljning samt en digital förmåga för att hantera administration. Du brinner för en bra kundupplevelse och har nyfikenhet tillsammans med mod för uppsökande och uppföljande försäljning.

Som person är du utåtriktad och serviceinriktad. Du har flexibiliteten för en variationsrik vardag som innehåller kundbesök och resor. Men kanske viktigast av allt, vi behöver ditt driv och din ambition att göra kunder nöjda och samtidigt uppnår du satta aktivitetsmål och försäljning.

Lämplig bostadsort: Mälardalen, Stockholmsregionen, Örebro eller Norrköping.

Vi kommer att arbeta löpande med rekryteringen. Sista ansökningsdagen är den 31 augusti. I denna rekryteringen samarbetar Sjöbergs Workbenches med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl. Läs mer och ansök på www.fskpeople.se
Sjöbergs Workbenches AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I över 100 år har vi varit världens främsta tillverkare av professionella snickarbänkar. Bakom varje bänk ligger gediget hantverk och sann skaparglädje som har gett företaget dess framgång. Idag tillverkar vi och marknadsför arbetsbänkar, verktyg och tillbehör som möjliggör skapande i alla dess former - oavsett om skapandet sker på skolans slöjdtimme, i hemmet eller på en professionell arbetsplats. Sjöbergs - skaparglädje för alla.

- Våra produkter tillverkas på vår fabrik i Stockaryd.
Alltså MADE IN SWEDEN och full kontroll över våra produkter.