Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av ledarskap inom processindustrin? Bra!
Vill du bli en del av den framväxande batteri-branschen i Europa? Jajamän!

Tillsammans arbetar vi för att elektrifiera världen och en grönare framtid.
Man kan väl säga att klimatomställningen är vår vardag - vill du vara med?

Uppdragsbeskrivning

I rollen som Team Leader hos oss kommer du att vara ansvarig chef för avdelningen Slitting och Packaging. Tillsammans arbetar vi för att hålla vår produktion i världsklass. Vi är alla ett team i att skapa en fossilfri framtid.

Så, vad är det då vi gör? Jo, vi gör en separatorfilm som är en nyckelkomponent i hållbara och driftsäkra litumbatterier. Vår separatorfilm finns i batterier som t ex används i elektriska fordon och för energilagring. Till skillnad från många andra industrier är kravet på renlighet i vår produktion helt avgörande. Det innebär att all vår produktion sker i renrum. Det påminner mer om ett laboratorium än en traditionell industrimiljö. Coolt, va?

Hur som... Våra medarbetare är ju det viktigaste vi har, vi vill därför att du värnar om ditt (vilket också är vårt!) team och arbetar aktivt för att stärka gruppens motivation och engagemang. Eftersom du är en erfaren ledare, vet du ju det här redan, men tar det iaf .. Du har personalansvaret för din avdelning och det innebär ju bland annat att du genomför medarbetarsamtal, uppföljningssamtal och lönesamtal. Hos oss är koncernspråket engelska och en stor del av kommunikation med kollegor och medarbetare är på engelska. Vi vill att du systematiskt ska driva kompetensförsörjning och utvecklingen inom din avdelning. I det ingår även bemanningsplanering och arbetstidsförläggning och du kommer vid behov även genomföra rekryteringar – självklart med stöd av HR.

Ja, och utöver det då? Well, du ska säkerställa effektiv kommunikation till avdelningens medarbetare, stödfunktioner, leverantörer och kunder samt ansvara för att gällande avtal, lagar och policys följs. Det låter väl kul?

Så, vad är det vi letar efter?

Får vi önska fritt har vår drömkandidat en djup kunskap inom processindustrin, gärna renrumstillverkning.

Förutom ledarskapet och därmed våra medarbetare är det viktigt att du att du har förmågan att lägga en långsiktig plan för framtiden, och samtidigt kunna lösa problemen i vardagen. Vi är i en snabb uppbyggnadsfas och bygger vår verksamhet från grunden.

Vi vill att du har en analytisk och logisk förmåga att identifiera möjligheter och förbättringar för ökad kvalitet. Och återigen, det är otroligt viktigt att du inspirerar andra i din omgivning med en positiv och nyfiken inställning till både teknik, miljö och människor.

Slutligen: du är van vid budgetarbete, att följa upp KPI:er/resultat och att arbeta med ständiga förbättringar.

KRAV:
  • Har en högskoleingenjörsutbildning med inriktning maskinteknik, kemi, miljöteknik eller liknande
  • Minst 5 års erfarenhet av chef inom industrin.
  • Mycket god förståelse för riskminimering med hjälp av verktyg som FMEA.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både skriftligt och muntligt.
  • Kunskap inom och gärna erfarenhet av 5S och lean production managemet.
Har du därtill en bakgrund från Automotive eller Medical och känner till affärssystemet Monitor, ja men då är vi hemma!

Vårt koncernspråk är Engelska och din framtida chef pratar inte svenska (än) därför är ett krav att du skickar in din ansökan på engelska.

Arbetstid & Varaktighet
Heltid
Tillsvidareanställning
På plats i Eskilstuna
Start enligt överenskommelse

Lön
Fast månadslön

Kontakt:
HR, Lisa Andersson, lisa.andersson@senior798.eu

Löpande urval
Mer info
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare