PROCESSINGENJÖR

PROCESSINGENJÖR

Har du längre erfarenhet av ingenjörsarbete inom processindustrin? Topp!
Då kanske vi har den perfekta rollen, just för dig!

Vi arbetar för att elektrifiera världen och för en grönare framtid.
Man kan väl säga att klimatomställningen är vår vardag - vill du vara med?

Uppdragsbeskrivning

Som Processingenjör hos oss kommer du att arbeta tvärfunktionellt mellan vår coating- och slittingavdelning. Du kommer även att stötta upp R&D, våra operatörer och vår kvalitetsavdelning. Ja, det man brukar kalla en nyckelspelare!

Jaha, och vad är det då vi gör? Jo, vi gör en separatorfilm som är en komponent i hållbara och driftsäkra litumbatterier. Vår separatorfilm finns i batterier som t ex används i elektriska fordon och för energilagring. Till skillnad från många andra industrier är kravet på renlighet i vår produktion helt avgörande. Det innebär att all vår produktion sker i renrum. Det påminner kanske mer om ett laboratorium än en traditionell industrimiljö. Coolt, va?

Nog om det .. Förutom kontakt med olika parter internt kommer du även ha kontakt med våra kunder (alltså, vi vill ju inte skryta, men.. det är Northvolt och andra kunder inom Automotive!)

Så, vad är det vi letar efter?

Ja, vi letar efter dig som har starka tekniska förmågor. Vi vill att du har erfarenhet av kvalitetsledning. Kanske har du drivit förbättringsprojekt inom området kvalitet, six sigma, kvalificering & validering, förbättringar, effektivitet och optimering?
Det vore ju såklart även toppen om du även har en djup förståelse för att arbeta och samarbeta tvärfunktionellt i en mångkulturell miljö med FoU, produktion, underhåll, processteknik och så vidare.

Vi önskar oss kunskap inom lean production med ständiga förbättringar som en självklar del i alla beslutsunderlag samt förståelse för riskminimering med hjälp av verktyg som FMEA. Kort sagt, process- och produktivitetsförbättringar är en viktig del av den rollen.

Såklart vill vi jobba förebyggande, men ska inte sticka under stol med att en viktig del av arbetet även är avvikelsearbetet – både internt liksom externt. Därför tror vi att egenskaper som ansvarstagande, kvalitetsorienterad och att ha eget driv är viktiga i den här rollen.

Utöver det, våra medarbetare är guld och det viktigaste vi har. Vi vill därför att alla som jobbar hos oss aktivt ska inspirera sin omgivning med en positiv och nyfiken inställning till både teknik och människor. Låter väl ändå härligt? Och helt sant!

KRAV:
  • Högskoleingenjörsutbildning inom kemi, maskinteknik, bygg, konstruktion, vägg eller liknande (skulle det vara så att du en civilingenjörsexamen eller har jobbat inom R&D är det klart meriterande!)
  • Djup kunskap inom standarder såsom IATF, PPAP och APQP och andra begrepp kopplade till bilindustrin
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både skriftligt och muntligt
Arbetstid & Varaktighet
Heltid
Tills vidare
På plats i Eskilstuna

Lön
Enligt överenskommelse
Mer info
Telefon 010 1550060
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (28 dagar kvar)