Hoppa till innehåll
Ansök nu
LEDIG TJÄNST – är det du, eller någon du känner?

Vi är i en spännande om- och tillbyggnadsfas där vi behöver utöka vårt team med ytterligare expertis, en Facility Manager.

Vi arbetar för att elektrifiera världen och för en grönare framtid. Klimatomställningen är vår vardag - vill du vara med?

Uppdragsbeskrivning

I rollen som Facility Manager kommer du att ansvara för en långsiktigt stabil driftsäkerhet för våra anläggningar. Det innebär bl.a. att utveckla och förvalta våra fastigheter, säkerställa att vi har goda rutiner kring drift och underhåll samt efterlevnad av den lagstiftning och andra krav som ställs mot fastigheter. Det gäller framför allt våra basresurser som vatten, avlopp, energi och ytterområden. Uppgiften innebär en hög grad av samverkan med produktion, produktionsteknik, externa resurser och myndigheter.

Det här innebär en beställarroll gentemot entreprenörer och leverantörer, där du tar emot och påvisar arbetsuppgifter för dem samt följa upp att det blir rätt utfört.
All good? Särskilt fokus är runt säkerhet och att informera externt- samt internt vad som gäller hos oss på Senior.

Vi ger dig det yttersta ansvaret för att driva, leda och utveckla en grupp tekniker i deras dagliga arbete inom reparation, installation, underhåll m.m. Du har personalansvaret för gruppen vilket innebär att du sköter en hel del personalrelaterade frågor. Ja, men du hör ju .. Det här är en ny roll, vi formar den tillsammans!

Okidoki. Vad är det då vi gör här på Senior?
Väldigt enkelt (inga tekniska frågor, tack!) så gör vi en separatorfilm. En, vadå, tänker du kanske? Jo, en tunn plastfilm som används i återuppladdningsbara batterier. Låter ju superenkelt. All vår produktion sker i renrum. Det är inga gamla industrilokaler här inte!

Så, vad är det vi letar efter?

Vi letar efter rätt person. Slut, så. Enkelt! Du ska trivas hos oss och vi ska trivas med dig. Vi är ju i en uppstart, och kommer så att vara under en lång period, därför kommer dina personliga egenskaper till stor del vara avgörande för att du ska lyckas och trivas.

Våra önskemål är att du som söker har erfarenhet av att jobba som Facility Manager. Att du har en mycket god teknisk förståelse inom fastighet, mekanik, el, ventilation och hydraulik är såklart önskvärt. Du har även erfarenhet av mer långsiktig planering och vet hur en underhållsplan ska tas fram.

Viktigt i denna tjänst är att du har goda ledaregenskaper och vet vad som krävs för att driva och motivera en arbetsgrupp. Vi vill att du bildar en sammansvetsad arbetsgrupp med nära ledarskap och ett högt engagemang. Genom ditt genuina intresse för relationsbyggande och fastigheter vill vi att du bidrar till långsiktiga samarbeten och till bolagets utveckling.

Utöver det är du effektiv, noggrann och prestigelös, du tar i där det behövs för att nå uppsatta mål. Du har en god blick för helheten och har lätt för att se vad som kan utvecklas och förbättras. Rom byggdes ju inte över en natt, så inte heller en helt ny industri. En gnutta tålamod är därför att rekommendera.

KRAV:
  • Tidigare chefs-/ledarerfarenhet
  • Högskoleutbildning eller likvärdig erfarenhet inom fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller förvaltning.
  • Erfarenhet från strategiskt och operativt arbete inom fastigheter
  • Erfarenhet av underhållsledning inom fastighet och industri
  • Du har en god förmåga att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska
  • Du har god kommunikativ förmåga och lätt för att arbeta i grupp
  • Erfarenhet från större globala organisationer och logistikbranschen är meriterande
  • Datorvana och administrativ förmåga
  • Mycket bra svenska och engelska så väl i tal och som skrift
  • B-körkort
OMFATTNING: 100 %
START: enligt ök

Arbetstid & Varaktighet
Heltid
Tillsvidareanställning
På plats i Eskilstuna

Lön
Fast månadslön

Kontakt:
HR, Cecilia Vallin, cecilia.vallin@senior798.eu

Sista ansökningsdag: 2023-07-14
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juli 2023 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare