Hoppa till innehåll
Våra kompetenta och trevliga chaufförer i Eskilstuna behöver en ny kollega!

Hos oss är inte den ena dagen den andra lik, gods och kunduppdrag varierar. Tycker du om variation, utmaningar, är en god lagkamrat och gillar att visa god service till våra kunder så kommer du trivas hos oss. Man samarbetar i teamet och har en daglig dialog med de andra lotsarna och trafikledaren. Man hjälps åt och underlättar för varandra. En merit om du har erfarenhet av att hantera olika typer av gods, körvana av bil och släp men viktigast att du är driven, har vilja och förmåga att lära dig. Det är stundvis högt tempo och det underlättar om du har god lokalkännedom i Stockholm.

Vi erbjuder en heltidstjänst som fram till årsskiftet är dagtidsjobb enligt ett 3-veckorsschema, 4+3+3 dgr/v. Passen är 12 tim/pass, med start tidiga morgnar kl 05,00. From januari övergår tjänsten till en kombinerad dag- och kvällskörning. Lotsar dagtid och byteskörning kväll/natt.

Stationeringsort: Eskilstuna
Sysselsättningsgrad: heltid 100%
Anställningsform: 6 månaders provanställning som övergår till en tillsvidaretjänst
Start: omgående eller enligt överenskommelse

Tjänsten kräver
  • Behärskar svenska språket obehindrat
  • CE körkort
  • YKB
  • Förarkort
  • Truckkort
Vi erbjuder nya fina bilar, avtalsenlig lön med pensionsavsättning, privat sjukvårdsförsäkring, lunchförmån, cykelförmån och generöst friskvårdsbidrag.

Välkommen med din ansökan till carina.carlen@sandahls.com tel: 010-1102206 eller martin.gotlind@sandahls.com tel: 010-1102212
Sandahlsbolagen AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Carina Carlén
Email

Om arbetsgivaren

Sandahls har sedan starten 1949 ständigt varit på väg. Året runt, dygnet runt tillryggalägger vi mil efter mil för att transportera gods och utföra entreprenader. Stort och smått, lätt och tungt, till när och fjärran.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Vårgårda
Transport & Logistik
Företagslogga