Rexel söker Utesäljare

Rexel söker Utesäljare

Brinner du för service och försäljning och vill vara en del av ett framgångsrikt team som genomsyras av samarbete, engagemang, inspiration och glädje? Då kanske du är vår nya Utesäljare!

Vi söker en Utesäljare till vårt kundcenter med erfarenhet av försäljning. Vi ser gärna att du arbetat med tekniska produkter tidigare och har ett stort intresse för innovativa produkter och lösningar. Vi på Rexel vill visa våra kunder vägen och bidra till deras fortsätta utveckling tillsammans med oss mot en mer elektrifierad och hållbar framtid.

Vad du ska göra

Som Utesäljare på Rexel Kundcenter arbetar du med uppsökande försäljning med inriktning mot små och medelstora el-installatörer. Du bearbetar så väl nya kunder som befintliga kunder åt våra filialer i ditt område som blir i och runt mälardalen. Du kommer jobba i ett starkt team med sex utesäljare som är utplacerade i Södra och mellersta Sverige. Placeringsort kan i detta fall vara Eskilstuna eller Västerås.

Vem är du

Vi söker dig med 3-årigt gymnasium med inriktning mot elteknik, eller motsvarande erfarenheter vi bedömer som likvärdiga. För att lyckas hos oss är det viktigt att du har en bred kunskap om produkterna i vår bransch. Du är en passionerad affärsman, att göra affärer är något du verkligen brinner för och är duktig på. Du har en bred ekonomisk kompetens och är van att kalkylera och räkna på affärer. Vi ser gärna att du genomfört någon form av säljutbildning och/eller har betydande erfarenheter av försäljning. Du är van att arbeta i Officepaketet och har goda kunskaper i svenska, både muntligen och skriftligen.

Vi söker dig som är född säljare med ett starkt eget driv, där du är både uppgifts- och lösningsorienterad. Du är utåtriktad och social och har lätt för att skapa kontakt med nya människor. Du är bra på att skapa långvariga kundrelationer som du underhåller och utvecklar på bästa sätt över tid. Tillsammans med dina kollegor skapar du engagemang och delaktighet med kunderna. Då branschen är i ständig utveckling krävs ett stort intresse för tekniska innovativa produkter och en vilja att ständigt utvecklas och lära nytt. Du gillar att arbeta strukturerat, självständigt och fritt, men förstår vikten av att vara del av ett team, både inom filialen men även i samarbete med övriga kollegor inom Rexel.

Vad vi erbjuder

Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Du arbetar endast på vardagar och vi har kollektivavtal. Hälsa och välmående är viktigt för oss, därför har alla medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag och vi har en partner för företagshälsovård. Vi genomför även olika friskvårdssatsningar, nyligen hade vi en hel månad full av aktiviteter. Flera gånger om året genomför vi vår egen medarbetarundersökning 'Our Voice' där alla medarbetare ges möjlighet att uttrycka sina åsikter inom en rad områden som ledarskap och arbetsmiljö. Utveckling är något vi brinner för och genom vår 'Rexel Academy' och andra utbildningssatsningar får alla medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling.

Kontakt med oss

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig? Sök tjänsten redan idag! Då intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vill du veta mer om Rexel eller om rollen som Utesäljare är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Jonas Ambjörnsson som du når på telefonnummer 070-3383326.

Du kan även läsa mer om Rexel på rexel.se.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Rexel Sverige AB
Hemsida http://www.rexel.se/
Sista ansökningsdag 15 apr 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder, vi har 24 000 anställda och omsatte 12,6 miljarder euro 2020. Rexel Sverige har en stark position på elmarknaden och erbjuder elmaterial och tjänster för alla typer av applikationer. Med vårt varumärke Rexolution bidrar vi till energieffektiva och hållbara affärer inom framför allt infrastruktur för elfordon, solenergi och teknik för lagring av el. Vi är drygt 700 medarbetare på knappt 60 platser. Vi har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och hållbara lösningar som energieffektiviserar Sverige. Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

Läs mer om Rexel på rexel.se