Hoppa till innehåll
Region Sörmland logotyp

Bli en av våra vårdledare på kirurgen

Ansök nu
Kirurg- och urologavdelningen Mälarsjukhuset, Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Vi söker fler vårdledare till kirurg- och urologavdelningen Mälarsjukhuset!

Om oss

Kirurg- och urologiavdelningen är inne i ett spännande förändringsarbete där vi fortsätter att utvecklar verksamheten och teamarbetet utifrån patientens fokus. Vår ambition är att inom snar framtid dela avdelningen till två enheter med nära samverkan och samarbete för bästa utveckling. Ett steg i det är att tillsammans med vår studenthuvudhandledare har vi idag påbörjat ett studentteam för bästa möjliga utveckling för våra studenter och framtida kolleger.

Därför söker vi nu vårdledare, till våra kirurg- och urologavdelningen som vill skapa framtiden tillsammans med ett fantastiskt och engagerade gäng. Här bygger vi en spännande kirurgisk verksamhet med patientens fokus där du som vårdledare får vara med att leda utvecklingen för en högkvalitativ, evidensbaserad vård i nära samarbete med vårdenhetschefen och dina kolleger.

Dina arbetsuppgifter

Du blir en av fyra vårdledare som arbetar 50% som vårdledare och övrig tid som sjuksköterska på vårdavdelningen. Vårdledarens viktigaste uppgift är att öka tryggheten i det professionella vårdarbetet för samtliga medarbetare i omvårdnaden.

Uppdrag som vårdledare

  • Huvuduppdraget är att vara stödfunktion till våra nya sjuksköterskor och mindre erfarna kollegor.
  • Att fungera som operativ ledare på enheten, fördela resurser och verka för att upprätthålla god omvårdnad och följsamhet till våra rutiner.
  • Att bidra lite extra till att vi har en bra arbetsmiljö.
  • Att vara spindeln i nätet, samarbete med läkare och även ansvara för våra planerade inläggningar.
  • Att samarbeta med vårdplatskoordinator och hantera akuta inläggningar.
  • Att ha bemanningsansvar helger och kvällar.
  • Egna ansvarsområden i dialog med vårdenhetschef.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvården. Det är meriterande men inget krav om du har arbetat med kirurgisk vård tidigare. Du hanterar varierande arbetsuppgifter och är trygg med olika medicintekniska moment. Du är bra på att samarbeta och klarar att leda avdelnings- och teamarbete. Vi söker dig som brinner för att ge våra patienter en god och säker vård! Det är viktigt att du är intresserad av dina arbetsuppgifter och fungerar bra i de flesta sociala sammanhang. Du förväntas bidra till en god arbetsmiljö och ett tillåtande och positivt socialt klimat på avdelningen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper!

Anställningsform

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Tf. Biträdande vårdenhetschef Annelie Forzelius, annelie.forzelius@regionsormland.se 072-142 98 87.

Tf. Verksamhetschef Ninos Oussi, ninos.oussi@regionsormland.se 016-16 79 15.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på kirurgkliniken!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2023-08-27.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Referensnummer:RLSV-23-154
Mer info
Kontaktperson
Annelie Forzelius
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare