Hoppa till innehåll
Region Sörmland logotyp

Barnsjuksköterska/sjuksköterska

Ansök nu
Barnklinikens akutsektion Mälarsjukhuset, Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss

Letar du efter din nästa utmaning där du får utvecklas både i din profession och som person? Då ska du inte tveka att söka dig till oss! Hos oss får du möjligheten att arbeta på både barnmedicinakuten och barn- och ungdomsavdelningen!

På barnmedicinakuten tar vi emot barn under 6 månader samt barn och unga under 18 år med akut sjukdom som kräver omedelbart omhändertagande. På avdelningen vårdas barn och ungdomar inom specialiteterna barnmedicin, barnkirurgi, barnortopedi samt öron- näsa- och halssjukdomar. Avdelningen kan kallas "ett litet sjukhus i sjukhuset".

Gemensamt för hela kliniken är att vi arbetar efter visionen "Sörmlands barn, trygga i våra händer" och strävar efter att ha hög kompetens hos personalen.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att få ett intressant, omväxlande och självständigt arbete. Du får bedöma och utföra pediatriskt omvårdnadsarbete på barn och ungdomar i alla åldrar. Du kommer att möta en stor variation av olika diagnoser och sjukdomsbilder vilket ger en bred kunskap inom pediatrisk akutsjukvård. Du har ett tätt samarbete med dina andra kollegor på enheten, både sjuksköterskor, undersköterskor och läkare.

Som anställd hos oss får du en individuellt anpassad inskolning, internutbildningar och det första året kommer du få delta i vårat introduktionsprogram där du får fördjupade kunskaper både teoretiskt och praktiskt. Vi är även måna om att hålla oss uppdaterade inom området och hoppas att du som söker också är det.

Din kompetens

Du är legitimerad sjuksköterska. Om du har vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom är det meriterande. Din positiva inställning bidrar till ett gott arbetsklimat och du har lätt för att anpassa dig efter det föränderliga omständigheter som arbete på enheten innebär.
Som person är du lugn, trygg och ansvarsfull i din yrkesroll. Du har ett professionellt förhållningssätt och alltid patienten och dess anhöriga i fokus. Du arbetar barnanpassat och tänker på familjens rätt att få vara delaktig i vården av sitt barn. Du tycker om att arbeta i team, likaväl som du har lätt för att arbeta självständigt samt att du har förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Då det är ett varierat arbetstempo på både barnmedicinakuten och avdelningen krävs det att du är flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Anställningen innebär dag/ kväll/ natt samt helgtjänstgöring.

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef, Linda Book, 076-696 17 40, linda.book@regionsormland.se
Biträdande vårdenhetschef, Madeleine Andersson, 079-062 22 42, madeleine.e.andersson@regionsormland.se
Facklig företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på barnklinikens akutsektion!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2023-06-29.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Referensnummer: RLSV-23-435

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson
Linda Book
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 juni 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare