Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Utbilda dig till Svetsare med garanterad anställning!

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Upptäck en enastående möjlighet att förädla ditt tekniska intresse till en framstående yrkeskarriär som svetsare! På bara 9 intensiva veckor erbjuder vi en specialiserad utbildning som inte bara polerar dina färdigheter utan även öppnar dörrar till en stabil anställning hos vår uppdragsgivare! Vi välkomnar dig, oavsett tidigare kunskap, bakgrund eller utbildning, till vår Svets-utbildning!

Information om programmet:
Utbildningsprogrammet är baserat på Accelerated Learning, vilket innebär att det kombinerar korta teoretiska sessioner med praktiska övningar för att ge dig alla verktyg du behöver för att lyckas i din roll. Under utbildningen lär du dig alla grunder för att kunna ta dig an en roll som svetsare! Du kommer att fördjupa dig i områden som svetsmetoder, materiallära, och säkerhet. Du genomgår en kostnadsfri intensivutbildning på 2+9 veckor, vilket ger dig möjlighet till en raketstart på din nya karriär som svetsare.

Uppstartsevent: Början av september

Förstudieperiod på distans: 12 september - 23 september 2024

Utbildningsperiod: 26 september - 25 november 2024

Examen: 25 november 2024

Första arbetsdagen: 28 november 2024

Omfattning: Heltid

Utbildningsort: Stockholm, Spånga

Arbetsort efter avslutad utbildning: Eskilstuna

Under de första 18 månaderna är du anställd av Professionals Nord och arbetar som konsult hos vår uppdragsgivare. Förutsatt att samarbetet har fungerat väl, är målsättningen och intentionen en fortsatt anställning hos vår uppdragsgivare. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds:
En kostnadsfri utbildning med garanterad anställning hos vår uppdragsgivare. Du erbjuds även ersättning och SL-kort under utbildningsperioden! Låter detta för bra för att vara sant? Det tycker inte vi, vi vill satsa på dig som vågar byta karriär och är redo att ge 100% engagemang i allt du tar dig an!

Vi söker dig som:
  • Har ett starkt tekniskt intresse och inte är rädd för utmaningar utan är nyfiken på att lära!
  • Har fyllt 18 år.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska.
  • Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av praktiskt arbete!
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas både under utbildningen och på lång sikt hos vår uppdragsgivare. Vår uppdragsgivare präglas av en unik och ordagrant sammansvetsad kultur som bygger på samarbete, välvilja och genuint engagemang i arbetet. Därför söker vi efter kandidater som känner sig relaterade till följande egenskaper:
  • Noggrannhet
  • Samarbetsförmåga
  • Ansvarstagande
  • Prestationsorienterad
  • Flexibel
Ansökan och rekryteringsprocess:
När du ansöker till programmet kommer du att tilldelas ett antal frågor där du redogör ditt intresse för satsningen. Eftersom personliga egenskaper, motivation och engagemang är av största vikt ser vi fram emot att ta del av varför just du ska få en plats på utbildningen! Efter inskickad ansökan kommer du även att få ett mailutskick med länkar till tester som ett första steg i rekryteringsprocessen. Det första testet mäter din logiska problemlösningsförmåga (Matrigma) och det andra är ett personlighetstest (MAP).

START: Augusti 2024

OMFATTNING: Heltid

STAD: Eskilstuna

URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!