Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Junior logistikutvecklare sökes!

Publiceringsdatum
06 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du bli en del av ett teknikkonsultbolag där utveckling står i fokus? Är du nyfiken och gillar att samarbeta? Detta är tjänsten för dig som har ett intresse i att driva förbättringsprojekt och ständigt vill utvecklas, välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår uppdragsgivares räkning en logistikutvecklare. Företaget är ett teknikkonsultbolag med flertalet mindre och större kunder runtom i Mälardalen. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår uppdragsgivare. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som logistikutvecklare kommer du att arbeta med att driva utvecklingen av industriella logistikprocesser. Dina arbetsuppgifter kommer ofta inkludera att delta i olika utvecklingsprojekt hos våra klienter. Dina ansvarsområden kan variera och innefatta uppgifter som värdeflödesanalyser, processförbättringar och kontinuerliga förbättringsåtgärder. Projekten kan även handla om både grundlig och inkrementell utveckling inom områden som produktion och prognos- och kapacitetsplanering.

Vi söker dig som
  • Har en väsentlig ingenjörsutbildning inom områden som logistik- och processutveckling eller motsvarande praktisk arbetslivserfarenhet
  • Har tidigare erfarenhet av projektledning
  • Har goda kunskaper inom excel såsom VLOOKUP och Pivot.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är en driven person och vill utveckla både dig själv och företaget. Du är beredd att dra lärdom av både utmaningar och din framgång. Du vågar testa nya saker och har ett genuint intresse för utvecklings- och förbättringsarbeten och får energi när du, tillsammans med andra, uppnår resultat.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Västerås

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: linn.ostin@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Liknande Jobb

Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!