Biträdande Arbetschef

Biträdande Arbetschef

Vill du vara med och expandera och fortsätta bygga upp vår organisation? Trivs du i ledarrollen och drivs av att jobba med människors utveckling och bygga teamkänsla? Vill du arbeta kundnära och skapa nya affärsmöjligheter? Då kan rollen som Biträdande Arbetschef på Peab Asfalt vara helt rätt utmaning för dig!

Om tjänsten

Som Biträdande Arbetschef på Peab Asfalt har du en central roll i verksamheten där du bistår Arbetschefen med produktions- och affärsansvar, där fokus ligger på verksamhetsutveckling, personalledning, upphandling och försäljning.

Detta innebär att det är du som har ansvar för personal, ekonomi, kvalitét, arbetsmiljö och miljö för delen Mälardalen i arbetschefsgruppen. Du bistår Arbetschefen i framtagandet av kund- och marknadsplaner och du har ansvar för arbetet med kundvård, nya affärsmöjligheter och varumärkesuppbyggnad. I gott samarbete med din Arbetschef skapar ni de bästa förutsättningar för Peab Asfalt att fortsätta vara den bästa arbetsplatsen, utveckla gruppen och ta marknadsandelar. Du tror att receptet för framgång är samarbete och transparens inom gruppen.

Du bistår Arbetschefen med rapportering till Avdelningschefen och vid behov deltar du i ledningsgruppens arbete för Peab Asfalt Region Mellersta, en region som sträcker sig från Dalarna i norr till Östergötland i söder.
Ditt arbetsområde är i Mälardalen.

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant teknisk utbildning gärna på högskole- eller universitetsnivå alternativt motsvarande erfarenhet. Vi vill att du har flerårig erfarenhet från en liknande roll med stora projekt i ett entreprenadbolag. Ett krav är att du har en bakgrund i en ledande position där du fått möjligheten att framgångsrikt jobba med människors utveckling och teamkänsla.

Du har en god samarbets- och planeringsförmåga och du kommunicerar på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt. Du har ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt och bygger långsiktiga relationer. Vi tror att du drivs av att på ett lyhört sätt inspirera och engagera gruppen att gå mot samma mål.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 19/2-2023, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Mathias Nilsson på tel: 0733-84 84 99 eller Avdelningschef Christian Smeds på tel: 0733-84 84 71

Denna rekrytering sker helt genom Peab Asfalts försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.