Industrielektriker

Industrielektriker

Söker du chansen att utveckla dig inom ett världsledande stålföretag? Är du en elektriker som lockas av ett arbete på ett företag som alltid sätter säkerheten främst och agerar hållbart? Då är detta en fantastisk möjlighet för dig!

Vi på Outokumpu i Degerfors söker en ny medarbetare till vårt team som utför elunderhåll. Det är en spännande roll på en dynamisk arbetsplats där säkerhet går först och ingen dag är den andra lik. Du jobbar nära i team tillsammans med platsmekaniker och automationstekniker i reparation av våra maskiner vid akuta haverier och i planering och utförande av förebyggande underhåll.

Inom vår stålproduktion kommer du stöta på ny och spännande teknologi som kommer medföra inspirerande utmaningar och belöningar i form av djupare kunskap och nya färdigheter. Tjänsten innebär en del administration, kontakt med leverantörer och självständig planering av din arbetsdag, vilket ger dig ytterligare flexibilitet och möjlighet att bidra till förbättring av våra processer.

Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid med flexmöjligheter.

Din roll
 • Felsöka, avhjälpa och förebygga fel på Outokumpus elektriska utrustning
 • Bidra till utvecklingen av El-underhållet för att nå en mer driftsäker produktionsanläggning och uppfylla vår målsättning
 • Bidra i Outokumpus säkerhetsarbete för att uppnå en trygg och säker arbetsmiljö
 • Delta och bidra i förbättringsarbeten (individuellt och i team)
 • Hantera och förstå vikten av att använda vårt UH-system Maximo
 • Hjälpa till vid behov på "akutskift" och lyftgrupp
Vem är du?
 • Du har en godkänd gymnasieutbildning relaterat till El inom industri, automation eller motsvarande
 • Erfarenhet från liknande tjänst inom industrin och/eller felsökning är meriterande
 • Du behärskar svenska i både tal och skrift, engelska är meriterande
 • Körkort B är ett krav
 • Det är meriterande om du har PLC-kunskaper och/eller processkunskap inom ugnsteknik
Som person är du driven och tar gärna egna initiativ. Du trivs i samarbetet med andra och arbetar alltid med en hög servicekänsla.

Vi främjar mångfald, jämlikhet och inkludering i Outokumpu. Vi gör allt för att alla medarbetare ska känna sig välkomna och att de blir lika behandlade och har lika möjligheter.

Ansökan & frågor

Om denna tjänst intresserar dig och stämmer överens med din kompetens, skicka in din ansökan med CV innan 31 mars via vår karriärsida PeopleDrive. Vi genomför intervjuer löpande, så ansök redan idag!

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Fredrik Ohlsson, Chef El/Automation -Underhåll på telefonnummer 070-0847714.

För information gällande din ansökan kan du kontakta Rugile Boliene, Rekryterare via e-post på rugile.boliene@outokumpu.com.

Facklig representant: Anette Blom (IF Metall), 46 (0) 70-4055067.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Outokumpu är världsledande inom hållbart rostfritt stål. Grunden för vår verksamhet är vår förmåga att skräddarsy rostfritt stål till vilken form som helst och för nästan alla ändamål. Rostfritt stål är hållbart, tåligt och utformat för att hålla för evigt. Våra kunder använder den för att skapa civilisationens grundläggande strukturer och dess mest kända landmärken samt produkter för hushåll och olika branscher. Globalt har vi omkring 9 000 medarbetare i mer än 30 länder, med huvudkontor i Finland. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors.