Hoppa till innehåll
NXTjobb logotyp

Servicetekniker till Envipco

Ansök nu
Söker du en ny utmaning? Envipco Sweden AB, växer i Sverige och förstärker nu serviceorganisationen.

Vi söker därför en servicetekniker med stationering runt södra Mälardalen.

Om jobbet
Som servicetekniker på Envipco är du ute hos våra kunder och installerar, utför service- och reparationsarbeten på våra returautomater eller som det heter "pantmaskiner". I ditt uppdrag som servicetekniker har du ansvaret för att våra installationer hos våra kunder mår bra.
Till din hjälp har du vår Field Service Manager som lär upp dig och stöttar dig i din vardag. Våra kunder finns i hela Sverige, så ditt primära arbetsområde styrs lite av var du bor. Det betyder att vi kan minimera vårt bilåkande och spara på miljön.
Du utgår från hemmet, vi hoppas att du trivs med ett högt tempo och att få styra ditt jobb med eget ansvar.

Vem är du
Du kanske vill börja som tekniker och har ett stort teknikintresse eller så har du några års erfarenhet av servicearbete och tycker att det är dags att ta nästa steg i karriären. Du har förmågan att bygga och upprätthålla goda relationer. Du är målfokuserad, har initiativförmåga och ett starkt eget driv. Vidare gillar du att ta ansvar, är ödmjuk och en lösningsorienterad lagspelare.
Vi är ett modernt företag som hela tiden utvecklar våra processer för att underlätta för oss själva och våra kunder, detta kräver då att även du tycker om förändringar och känner dig bekväm med att jobba digitalt.
Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift, eftersom du kommer att åka en hel del i tjänsten så det är rätt bra om du har körkort.

Vi erbjuder
Möjlighet att utvecklas som servicetekniker av en på marknaden unik lösning för panthantering i ett eget område där du får växa tillsammans med våra kunder.
Du har en fast månadslön och sex månaders provanställning. Bra pensionsavsättning samt en sjukvårdsförsäkring.

Sök jobbet
Denna rekrytering sker i ett samarbete med NXTjobb. Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med Anna-Klara Holgersdotter på 070-453 81 88 eller Jan Hedman, 076-014 81 00. Urval och intervjuer sker löpande.
Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se, välkommen med din ansökan!

Envipcos pantmaskin Quantum som revolutioner pantmarknaden
Alla känner nog igen känslan när man äntligen tar med sig den där påsen med pantburkar till sin lokala butik för att panta, för att sedan mötas av köer och en otrevlig lukt. Det här slipper du när du pantar i Envipcos pantmaskin Quantum. Maskinen som du kan tömma hela säckar med pant i.
-Vi har ökat vår pantmottagning med hela 400 procent, säger en Köpman på ett köpcentrum i Mjällby.

Envipco finns på flera marknader världen över och lanserades i Sverige 2016. Företaget är en av de mest innovativa och aktiva på marknaden inom området returhantering och vi satsar mycket på nyutveckling av effektiva lösningar för återtagande och återvinning av dryckesförpackningar.
Mer info
Kontaktperson
Anna-Klara Holgersdotter
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 okt. 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.

Liknande jobb