Hoppa till innehåll
MTR logotyp

MTR Lokalvårdare nattjänst deltid i Eskilstuna

Ansök nu
Om arbetsplatsen
MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se. Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Arbetsuppgifter
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas. Vi söker nu medarbetare till Gredby Depån i Eskilstuna Dina huvudsakliga uppgifter är: * Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra depåer och fordon * Plockstäd * Toalettstädning * Avfläckning av väggar eller fordon * Sätestvätt samt byten av klädslar vid behov * Borttagning av klistermärken och mindre klotter * Städning av olika lokaltyper i depån Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse genom digitala verktyg. Nu söker vi lokalvårdare för nattarbete med sysselsättningsgrad 82%. -Arbetstider: Kl.20:30-05:30, Du kommer att bli schemalagd vardagar och varannan helg.

Kvalifikationer
Vidare har du: * Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift * B-körkort * Förmågan att samarbeta i grupp * Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samt att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som levereras. Det är meriterande om du har: * Tidigare erfarenhet av lokalvård/städning i offentliga miljöer, gärna av fordonsvård och i depåer. * Erfarenhet av INSTA 800. * Tidigare erfarenhet av klottersanering.

Övrigt
Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR? Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! På MTR tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev. Som ett led i vårt arbete mot en så rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess har vi i denna process valt att samarbete med Hubert.ai Efter ansökan kommer du att bjudas in till in en chatt-baserad intervju med vår virtuella rekryteringsassistent Hubert. Mycket smidigare för dig som kandidat. Genomför den gärna så fort du har möjlighet. Intervjun tar cirka 15-20 min att genomföra. Som ytterligare ett led i rekryteringen använder vi också oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Inför en anställning genomför vi även en bakgrundskontroll. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! #LI-DNP
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare