Hoppa till innehåll
MTR logotyp

Klottersanerare Gredby Depån i Eskilstuna

Om arbetsplatsen
MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se. Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Arbetsuppgifter
Arbetet kräver förmåga att göra individuella bedömningar i saneringsarbetet och du förväntas använda en saneringsmetod som tar bort klottret och återställa underlaget med en så liten miljöpåverkan som möjligt. Tjänsten innebär arbete med kemikalier, vilket ställer höga krav på kunskap om förvaring, hantering och återvinning av dessa. Vid anställning får du nödvändig utbildning. Som sanerare följs du upp på kvaliteten och effektiviteten i ditt arbete. Du arbetar primärt självständigt på uppdrag av gruppchef och gruppledare. Du kommer att vara placerad på Gredby Depån i Eskilstuna. Dina huvudsakliga uppgifter är: * Sanering, foliering, målning * Högtrycksspolning * Slipning * Ta emot, dokumentera och registrera ditt arbete i ärendehanteringssystem via smartphone. Nu söker vi Klottersanerare för nattarbete med sysselsättningsgrad 82%. Arbetstider: Kl.19:30-04:30 Du kommer vara schemalagd varannan helg.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen som sanerare är det viktigt att du som person stimuleras av att arbeta i ständig förändring och att du har en vilja att själv utvecklas, att bidra till verksamhetens utveckling och att tänka nytt. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och flexibel. Du är självgående men har även lätt för att samarbeta och har stor respekt för tid och punktlighet. Som person är du säkerhetsmedveten, stresstålig och det är bra med en god fysik för att kunna hantera tunga arbetsmoment. Det är även bra om du är van att hantera tekniskt systemstöd. Att arbeta som sanerare hos oss är ett ansvarfullt uppdrag där det är av yttersta vikt av vara säkerhetsmedveten. Vidare har du * Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift * Godkända gymnasiebetyg (eller motsvarande) i svenska, matematik och engelska Det är meriterande om du har liftutbildning, slipningskompetens eller tidigare hantverkserfarenhet. Det är meriterande om du har: * Tidigare erfarenhet av klottersanering * Slipningskompetens * Hantverkarerfarenhet

Övrigt
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 apr. 2023 (9 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare