Hoppa till innehåll
MTR logotyp

Felsökarspecialist till MTRs depå i Eskilstuna

Ansök nu
Om arbetsplatsen
MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.Arbetsuppgifter
Vill du bli en del av ett härligt gäng som underhåller ER1 och Regina Fordon? Gillar du en arbetsplats där det är bra stämning och attityd att hjälpas åt för att lyckas med uppdraget?

Som felsökarspecialist kommer du att ha en nyckelroll där du arbetar självständigt med felsökning och rotorsaksanalys av fordonsfel och guida dina Tågteknikerkollegor i vad som behöver göras för att åtgärda fel. Arbetet innefattar även arbeten med avhjälpande underhåll tillsammans med dina tågteknikerkollegor.

Du behöver även vara flexibel att hugga in på andra arbetsuppgifter om det behövs för att teamet ska kunna leverera fordonsutsättningen till trafik.

Tjänsten avser heltid med placering i Gredbydepån. Dina arbetstider är förlagda antingen på ett schema av 7 dagar em/kväll eller natt -7 dagar ledigt eller dagtid må-fre.

Kvalifikationer
Vi ser att du har eller kan:
- Gedigen erfarenhet av arbete med felsökning inom fordonsunderhåll
- Kunna läsa och förstå såväl elektriska som pneumatiska scheman
- Erfarenhet från ER1 eller Regina fordon är meriterande
- Systemingenjörsutbildning är meriterande
- God förståelse för svenska och engelska i tal och skrift

Övrigt
Vi söker dig som vill vara med och bidra till en viktig samhällsfunktion- att se till att våra resenärer kommer fram på ett säkert sätt när de reser med Mälartåg. Vill du vara en i laget och göra skillnad varje dag för våra resenärer runt Mälardalen?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV, du behöver inte skicka in personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger.

Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
MTR Tech Rekrytering
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare