Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
25 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du också vara en i vårt härliga gäng i Eskilstunas Bästa Stormarknad?

Just nu söker vi förstärkning till vårt Konditori och Bageri. Tjänsterna handlar om tillverkning av tårtor, bakverk och bröd samt varuplock och kundvård med fokus på positivt kundbemötande. Som medarbetare på avdelningen arbetar du både i grupp och individuellt och bidrar till att den dagliga driften fungerar. Omfattningen varierar mellan allt från 25-30h/vecka upp till heltid. Arbetstiderna varierar mellan kl.05.00-18.00 alla dagar i veckan.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete i konditori eller bageri alternativt har utbildning inom yrket du söker till. Du som söker tycker om att jobba med service och försäljning, har kunden i fokus och alltid möter upp med ett leende. Med hjälp av din positiva inställning bidrar du till teamets laganda och en trivsam arbetsmiljö. Matintresse är alltid ett plus!

Ansökan består av ditt CV och personliga brev samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du möjlighet att visa lite mer av vem du är redan vid din ansökan och framförallt får du chansen att vara mer än bara ett CV.

Vi hör av oss om du blir aktuell för intervju. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi beräknar vara klara med rekryteringen senast i mars och meddelar då alla som registrerat en ansökan.
Maxi ICA Stormarknad Eskilstuna logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 mars 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Maxi ICA Eskilstuna är stadens största matmarknad!

Hos oss hittar du ett av Sveriges största sortiment av allt från vardagsfavoriter och helgmat till köksredskap och hemmaprylar. Alltid med låga ordinarie priser och riktigt bra erbjudanden. Välkommen till en enklare vardag!