Hoppa till innehåll

Truckförare med hög kompetens i Eskilstuna

Om jobbet

Logent söker duktiga truckförare till en nyetablering i logistikparken i Eskilstuna med start i Mars 2024. Logent har fått uppdraget att för Beijers räkning bygga och drifta en helt ny logistikfastighet som kommer att bli en av de största i Kjula. I den toppmoderna lokalen kommer det bl.a. finnas ett välutrustat gym som du som anställd får nyttja kostnadsfritt och kör du elbil så kommer det att finnas möjlighet att ladda bilen medan du arbetar.

I uppgifterna kommer det bland annat att ingå plock, påfyllning, buffring, in- & utlastning och tågkörning (med truck).

Arbetet kommer att ske i både varm- & kallager och vara fördelat på både dag- & kvällspass.

Kravprofil

Vi ser att du är en erfaren truckförare med praktisk erfarenhet från körning av till exempel fyrvägstruck, skjutstativtruck eller motvikttruck.

För att kunna ta en plats i teamet som skall se till att kundens varor levereras i tid och i det skick som konsumenterna förväntar sig, krävs det att du är en skicklig truckförare med mångårig erfarenhet av lyft och lastning av otympliga och skrymmande kollin. Du skall ha kört de truckar som nämns i texten ovan och veta hur dessa fungerar i praktiken.

Övrigt

Tidigare erfarenhet av truckkörning är ett krav och erfarenhet av liknande arbete är meriterande

Truckkort typ A & B och B-körkort

Anställning omfattar heltid.

Lön enligt avtal.
Logent logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 jan. 2024 (40 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Logent
Telefon

Om arbetsgivaren

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3800 anställda i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!

Fler jobb från samma arbetsgivare